UWCASA
 
 

117.000

Appartement in Aguilas

956
 


Specificaties
Type
Appartement
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Woningoppervlakte
75 m2
Kaveloppervlakte
78 m2
Afstand centrum
3.8 km
Afstand golfbanen
7.9 km
Afstand huisarts
10 km
Afstand strand
0.8 km
Afstand vliegveld
120 km
Afstand ziekenhuis
17 km
Omschrijving

Nu voor u verlaagd van € 132.000,- naar € 117.000,-!

Aan de prachtige zandstranden vindt u dit nieuwe Appartement in AGUILAS van 75-78 m2 binnen een uniek project met veel mogelijkheden, en in de buurt van meerdere Golfresorts.

U kunt nu nog kiezen uit complete beneden en bovenwoningen voor fantastisch gunstige prijzen in Los Nardos Beach, aan de kust van Almeria.

Op een mooie en rustige locatie in een spectaculaire natuurlijke omgeving met alle dagelijkse voorzieningen. En met uitstekende sportfaciliteiten binnen het complex met restaurants, een supermarkt en een eigen sportcentrum!

Voor uw auto is er een garageplek.

Buiten kunt u dan dagelijks genieten van de prachtige zwembaden en mooi aangelegde tuinen, met jacuzzi’s en kinderspeelruimten.

En maar 15 autominuten van Aguilas en dichtbij de beroemde Cala Cocedores en de golfbanen van Aguilon Golf en Desert Spring Golf.

BEZICHTIGING kunt u nu zelf regelen met een planvoorstel op onze site.

Uw beste keuze

Uw vakantiehuis in Spanje als Spaarpot. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak.

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon?

Faciliteiten
Aan de kust
Bij zwembad
Garageplek
Jacuzzi's
Keuken
Prachtige tuinen
Sportcentra
Tuin/terras

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

100.000

Appartement in Denia

Costa Blanca

 
 

154.000

Appartement in Malaga

Costa Del Sol

 
 

841.000

Appartement in Benidorm

Costa Blanca