UWCASA

La Herradura

La Herradura

La Herradura is een idyllisch stadje aan de Andalusische kust. Gelegen aan de kust van Granada, en gescheiden van de provincie Malaga door de imposante Cerro Gordo.  Deze kleine stad heeft slechts 3.000 inwoners en is afhankelijk van de gemeente Almuñécar. Het strand hier strekt zich uit over 2 kilometer en is werkelijk een klein mediterrane paradijs. Deze rustige en ongerepte stad is beroemd om haar prachtige baai. Natuurlijk gevormd in de vorm van een hoefijzer, wordt de baai hier beschouwd als één van de mooiste stranden van Spanje. Gelegen in Punta de la Mona bevindt zich de prachtige en idyllische haven met 227 ligplaatsen en faciliteiten. U vindt daar duikbedrijven, cafetaria, restaurants, boetieks, en dergelijke.

De omgeving en het milde klimaat maakt het de perfecte bestemming voor recreatieve activiteiten. Watersporten zijn er favoriet, met name zeilen of duiken. Ook u kunt genieten van een wandeling rond de kaap van het natuurlijk park van Cerro Gordo met zijn Moorse uitkijktoren.

Uw keus als fitte Pensionado

Als u zelf ook graag in Spanje wilt wonen dan is deze omgeving een heel goede keuze. Op onze sites www.uwcasa.be en www.uwcasa.nl vindt u zelf vast wel een passend aanbod in de omgeving van uw eigen voorkeur.

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief!

Bekijk ons aanbod in La Herradura


 
 

355.000

Appartement in Nerja

MALAGA

3
2
 
 

310.000

Appartement in Nerja

MALAGA

2
2