UWCASA

Over ons

Wie is UwCasa? U ziet op deze site woningaanbod voor Belgische en Nederlandse belangstellenden, zoals geselecteerd door onze moederorganisatie, een familiebedrijf waarmee wij al vele jaren optimaal samenwerken. U kunt door deze hechte samenwerking kiezen uit een zeer betrouwbaar en gevarieerd aanbod in en rondom de allermooiste kusten van Spanje.

Over ons

U mag daarnaast gebruik maken van alle bijbehorende voorzieningen, vanaf het invullen van een gratis Zoekprofiel tot en met de verzorging en verhuring van uw nieuwe eigendom onder de Spaanse Zon.

Over ons

U, als Nederlandstalige gegadigde voor de aankoop van zo’n zonwoning, bereiden wij graag zo goed mogelijk voor, vanaf uw eerste interesse t.e.m. uw bezichtigingen aan en rond de mooiste kusten van Spanje. En met een van onze ervaren en meertalige collega’s die dan graag al uw bijbehorende persoonlijke vragen willen beantwoorden, in uw favoriete omgeving onder de echte zon.

Contactinformatie

Onze vestiging vindt u aan de Hertenkamplaan 1D, 8255BA SWIFTERBANT, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 6308 4376 , en met BTW nummer: NL 033869091B02, en met ons nieuwe BTW-ID nummer: NL001151347B72.

U kunt ons bereiken via reactie@uwcasa.be of reactie@uwcasa.nl en via 00316-2059 7549.

Met zonnige groeten, Herman Oosterhof (directeur en eigenaar).

Exoneratieclausule: Hoewel uiterste zorg is besteed aan alle informatie op deze site en in onze verwante berichten en aan afbeeldingen betreffende eventuele auteursrechten, kan geen enkele aansprakelijkheid worden aanvaard voor de volstrekte juistheid en volledigheid van de gegevens, en/of tussentijdse prijswijzingen. Deze informatie is ter kennisgeving en maakt geen deel uit van een contract. Elke aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Genoemde prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Een greep uit ons aanbod
 
 

228.780

Penthouse in Calahonda

Costa Del Sol

 
 

218.480

Appartement in Calahonda

Costa Del Sol

 
 

119.950

Appartement in Los Montesinos

ALICANTE

 
 

230.000

Villa in Hondón de las Nieves / el Fondó de les Neus

Costa Blanca

 
 

255.000

Appartement in Orihuela Costa

Costa Blanca