UWCASA

VALENCIA

De provincie Valencia vindt u in het centrum van de Spaanse Middellandse Zee kustlijn. Ook dit gebied is omringd door een bergketen en glooiende vlaktes gevuld met sinaasappelboomgaarden. En de hoofdstad Valencia ligt op gelijke afstand van de twee grootste steden van Spanje: Madrid en Barcelona.
De noordkust van deze provincie, is de kustlijn die het dichtst bij de hoofdstad ligt. Maar ook de stranden delen het landschap met boerderijen en grote markt tuinen.
Het stuwmeer La Albufera ligt ten zuiden van de hoofdstad. Alsook it is gescheiden van de Middellandse Zee door een strook duinen en dennenbomen. En dit meer met zoet water werd gevormd door bezinksels uit de rivieren Turia en Jucar, die ingesloten zijn in dit gebied.

Stranden

De stranden in van deze provincie zijn van hoge kwaliteit. Deze zijn gelegen ten noorden van de haven van Valencia en bieden uitstekende faciliteiten. Ook apparatuur voor watersportenkan er makkelijk gehuurd worden. Voor een meer exotisch strand raden wij het strand van La Malvarrosa aan in de Levante-regio.

Als u ook graag in Spanje wilt wonen dan is een locatie in de provincie Valencia een goede keuze. En op onze sites www.uwcasa.be en www.uwcasa.nl vindt u zelf vast wel een passend aanbod in de omgeving van uw eigen voorkeur.

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief!