UWCASA

Hondon de los Frailes

Bent u al eens in Hondon de los Frailes geweest? Dit typische Spaanse dorp vindt u achter Albetera. Hondon de los Frailes is een dorp met gezellige restaurants en een aantal winkels. Dit dorp bevindt zich op de campo, het platteland van Spanje. Vanuit hier kunt u mooie wandeltochten maken of lekker uitwaaien op de fiets. Kortom een ideaal verblijf om te ontspannen.

De Costa Blanca kennen we natuurlijk allemaal van die witte zandstranden. Maar ook in het binnenland zijn schitterende landschappen te zien. Of ontdek de pittoreske dorpjes in het binnenland, die nog verschillende oude tradities in stand houden.

Uw finca met eigen zwembad

In zowel Bocairent als in Busot kan men grotten bezoeken. De Sierra Mariola heeft vele interessante bezienswaardigheden zoals ijsgrotten, forten en kluizenaarshutten. Bewonder de amandelbomen met hun prachtige bloesem. Heuvels met uitgestrekte wijnvelden, olijfbomen en fruitbomen vol met sinaasappelen, citroenen. Dus het is prachtig om hier te wonen in een finca met uw eigen zwembad.

Het typische Spaanse dorp Hondon de las Frailles vindt u achter Albetera. Er is keuze genoeg als u wilt wonen in het binnenland. Het dorp bevat gezellige restaurants en een aantal winkels. Het bevindt zich op de campo, het platteland van Spanje.

Als u graag in Spanje wilt wonen dan is Hondon de las Frailles een heel goede keuze. Op onze sites www.uwcasa.be en www.uwcasa.nl vindt u passend aanbod in de omgeving van uw eigen voorkeur.

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief!

Bekijk ons aanbod in Hondon de los Frailes


 
 

205.000

Villa in Hondon de los Frailes

Costa Blanca