UWCASA

MURCIA

Wist u dat de provincie Murcia recentelijk is uitgeroepen tot de omgeving met de schoonste lucht van Europa? Deze regio aan de Costa Calida komt uit aan de oever van Mar Menor, ofwel de kleine zee. En volgens olympisch zwemster en Hollywoodster Esther Williams is dit het grootste zwembad ter wereld. Een zoutwater zwembad met een oppervlakte van 170 vierkante kilometer, super helder water en van relatief geringe diepte.

Murcia

Dit is ideaal voor de beoefening van allerlei vormen van watersport. En de zwoele winden en het lauwe water maken Mar Menor tot de meest geprivilegieerde plek van Europa.

Murcia

Deze kleine zee werd ooit al door de Feniciërs en later door Arabische vorsten verkozen als zomerresidentie. En tegenwoordig biedt Mar Menor plaats aan een ieder die op zoek is naar rust en gezelligheid. Dus voor een plezierige en warme vakantie in elk willekeurig jaargetijde is Mar Menor een uitstekende locatie.

Gezond Spanje

In Spanje is het gezond leven door het mediterrane dieet, het milde klimaat en bovenal de dagelijkse siësta. Volgens recent onderzoek is Spanje één van de gezondste landen ter wereld. Hoe komt dit? Waarom is Spanje zo’n goed land om te wonen voor de gezondheid? Door 320 dagen zon per jaar, lentetemperaturen in de winter, en milde warmte in de zomer. Buiten leven, op het ritme van de zon. Dat doet iets met je gemoed. Je neemt tonnen vitamine D op en je maakt meer serotonine aan, beter bekend als het ‘happy-hormoon’. Dus ontdek nu wat Spanje met jouw gezondheid doet. Komt u ook wonen in het gezondste land van Europa?

Uw keuze als Pensionado

Uw keuze als Gepensioneerde. Als u ook graag in Spanje wilt wonen dan is het mooie Murcia een heel goede keuze. Op onze sites www.uwcasa.be en www.uwcasa.nl vindt u zelf vast wel passend aanbod.

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief!