UWCASA

Alhaurin el Grande

Alhaurín el Grande is een stad gelegen in de provincie Málaga in de autonome gemeenschap van Andalusië in het zuiden van Spanje. Dit gebied strekt zich uit van de noordelijke helling van de Sierra de Mijas en de vlakte van de rivier de Guadalhorce. En met steeds afwisselende gewassen van citrus- en andere boomgaarden met fruitbomen te vinden zijn.

Het centrum van de stad is zeer aantrekkelijk met mooie gebouwen in verschillende stijlen. Er is een klein park met veel oude bomen en loopbruggen en beekjes en het park heeft een kleine waterval. Vanuit bijna elke straat en loopbrug heb je uitzicht aan het einde van de prachtige omliggende bergen.

Het bevindt zich tussen de rivier de Fahala en de stroom van Blas González. De kust is dichtbij en er is een goed netwerk van wegen om er te komen. De luchthaven van Málaga en Torremolinos liggen op ongeveer 30 minuten rijden. En Fuengirola en het strand op maar 20 minuten. Ook de plaatsen Marbella en Mijas kunt u gemakkelijk bereiken vanuit Alhaurín el Grande. Vanuit Alhaurín heb je uitzicht op de “Hoya de Málaga”, het dal van Málaga, vol met citroenbomen en andere fruitbomen.

U als pensionado

Steeds meer pensionado’s uit België en Nederland kiezen inmiddels voor een eigen appartement of penthouse in deze unieke plaats.

Uw juiste keuze

Als u ook graag in Spanje wilt wonen dan is Benidorm een heel goede keuze. Op onze sites www.uwcasa.be en www.uwcasa.nl vindt u zelf vast wel een passend aanbod in deze omgeving van uw eigen voorkeur.

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief!

Bekijk ons aanbod in Alhaurin el Grande


 
 

192.000

Bungalow in Alhaurin el Grande

Costa Del Sol

1
1
 
 

385.000

Villa in Alhaurin el Grande

Costa Del Sol

6
1
 
 

870.000

Villa in Alhaurin el Grande

Costa Del Sol

7
5