UWCASA

Punta Prima

Zocht u een verblijf in Punta Prima in één van de 3 mooie Resorts met prachtig aangelegde sub-tropische tuinen?

Punta Prima

En dat in compleet ingerichte luxe appartementen en kindvriendelijke zwembaden. U vindt dat op nog geen 300 meter van zee en stranden aan de Orihuela Costa.

Punta Prima

En dat op maar 3 kilometer ten zuiden van het centrum van Torrevieja. Alle faciliteiten vindt u in Punta Prima zoals terrasjes, barretjes. En ook met winkels, supermarkten, busstops en strand liggen voor u op loopafstand.

Punta Prima is een populaire toeristische bestemming gelegen aan de Middellandse Zeekust van Spanje, met name in de provincie Alicante, die deel uitmaakt van de Valenciaanse Gemeenschap. Het is gelegen aan de zuidelijke rand van de Orihuela Costa, een kuststreek die bekend staat om zijn prachtige stranden en golfbanen.

Punta Prima staat bekend om zijn pittoreske kustlijn, met zandstranden, helderblauw water en rotsachtige baaien. Het gebied trekt toeristen en expats op zoek naar een ontspannen strandvakantie of een plek om met pensioen te gaan. Het klimaat in deze regio is mediterraan, met milde winters en hete zomers, waardoor het het hele jaar door een aantrekkelijke bestemming is.

Naast natuurlijke schoonheid biedt Punta Prima ook een scala aan voorzieningen en activiteiten voor bezoekers en bewoners. Er zijn tal van restaurants, bars, winkels en uitgaansgelegenheden in de omgeving. De nabijgelegen steden Torrevieja en Playa Flamenca bieden nog meer mogelijkheden om te winkelen, dineren en recreatieve activiteiten.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in golf, Punta Prima ligt dicht bij verschillende golfbanen, wat een belangrijke trekpleister is voor golfliefhebbers. De golfbanen in de omgeving staan goed aangeschreven en bieden een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee.

Dus, of u nu op zoek bent naar een ontspannen strandvakantie, een rondje golf of het verkennen van de lokale cultuur en keuken, Punta Prima biedt ook u een mix van attracties die tegemoet komen aan een breed scala aan interesses.

Meer rendement voor u

“Sparen in stenen”. Wist u dat zo’n investering als vakantiehuis vaak renderender is dan de rente op uw spaarrekening? Bovendien is uw eigen appartement of villa dan ook goed verhuurbaar via onze organisatie. Natuurlijk kunt u hier naast een villa ook een extra appartement kopen en renderend (laten) verhuren. Deze combinatie verdiend veel aandacht als u renderend wilt genieten in de komende jaren.
Als u graag in Spanje wilt wonen dan is Punta Prima een heel goede keuze. En op onze sites www.uwcasa.be en www.uwcasa.nl vindt u passend aanbod in uw eigen voorkeur gebied.

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief!

Bekijk ons aanbod in Punta Prima


 
 

280.000

Appartement in Punta Prima

Costa Blanca

3
2
 
 

270.000

Appartement in Punta Prima

Costa Blanca

2
2