UWCASA

Elviria

Elviria is een elegante woonomgeving  op slechts 15 minuten rijden van Marbella en ongeveer een half uur van de internationale luchthaven van Málaga. Een van de beste dingen in Elviria zijn de enorme veelzijdigheid en perfecte ligging , wat betekent dat bewoners en vakantiegangers op z’n best kunnen genieten van de mediterrane levensstijl, alsook de fantastische vervoersinfrastructuur  die toegang biedt tot alle delen van de Costa del Sol. Elviria is het meest bekend voor een aantal van de mooiste zandstranden langs de kust van Marbella, die zich kilometers uitstrekt zowel Oost en west. Toch is er nog veel meer aan dit deel van de Costa del Sol dan gewoon prachtige stranden.

Elviria Properties

 

De nabijgelegen haven van Cabopino (zie hier voor eigendommen in Cabopino ) met zijn exclusieve restaurants en aanmeringsfaciliteiten is een onderdeel van Elviria, zoals ook het adembenemende berglandschap en de exclusieve residentiële landgoederen hoog in de bergen van de Elviria, bekend als La Mairena, gelegen in weelderige groen berglandschap. Dicht genoeg bij Marbella om te genieten van wat zij te bieden heeft, maar toch ver genoeg weg om te veel drukte te voorkomen. Elviria bestaat uit prachtige lanen met afgelijnde bomen en de situering van haar dorp biedt rust en stilte, terwijl het zich toch nog steeds dicht bij het lokale commerciële centrum met zijn cafés en bars bevindt , dicht bij sport- en recreatiefaciliteiten, alsook een vlotte toegang via de autosnelweg en efficiënt openbaar vervoer.

Dit alles maakt Elviria ideaal als u op zoek bent naar een vakantiehuisje of om ergens naar te verhuizen in Spanje. Het is geen wonder dat een eigendom in Elviria zo gewild is.

Bekijk ons aanbod in Elviria


 
 

338.000

Appartement in Marbella, Elviria

Costa Del Sol

2
2
 
 

1.250.000

Villa in Marbella, Elviria

Costa Del Sol

4
4