UWCASA

Algarrobo

Algarrobo is een gemeente in de streek Axarquia van de Spaanse provincie Malaga in de regio Andalusië met een oppervlakte van 10 km². In 2007 telde Algarrobo 5907 inwoners. Algarrobo ligt tussen Malaga en Nerja, 37 kilometer ten oosten van Málaga. Algarrobo bestaat uit Algarrobo Costa en het inlands gelegen Algarrobo Pueblo. Daarnaast maken ook Mezquitilla en Lagos deel uit van de gemeente.

Algarrobo

Algarrobo Pueblo is een Moors dorp met nauwe straten, gelegen aan de rivier Algarrobo. Algarrobo Costa was vroeger een vissersdorp maar is nu geheel gericht op toerisme met hoge flatgebouwen. Inwoners van Algarrobo worden Algarrobeños genoemd

Sparen in stenen, dat kan nu

Uw vakantiehuis in Spanje als Spaarpot. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste?

Als u graag in Spanje wilt wonen dan is het zuidelijke Algarrobo een heel goede keuze. En op onze sites www.uwcasa.be en www.uwcasa.nl vindt u passend aanbod in uw eigen voorkeur gebied.

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief!

Bekijk ons aanbod in Algarrobo


 
 

321.000

Appartement in Algarrobo

Costa Del Sol

3
2
 
 

241.000

Appartement in Algarrobo

Costa Del Sol

2
2
 
 

358.000

Appartement in Algarrobo

Costa Del Sol

3
2