UWCASA

Uw eigen huis kopen in Spanje

In Spanje werkt een makelaar anders dan b.v. in België of Nederland. Een makelaar in Spanje neemt woningen in de verkoop en maakt prijsafspraken met de verkopende partij. Hij biedt deze woning aan, inclusief zijn commissie, aan potentiële kopers. Hoewel de makelaar de belangen behartigt van beide partijen, ligt het accent bij de aankopende partij. Dus, een huis in Spanje kopen vergt voor u een serieus onderzoek naar legaliteit, nalatenschap, eigendomsbewijzen en eventuele schulden. Ga daarom nooit op eigen houtje te werk, maar neem in Spanje een Nederlandse makelaar in de arm. Hij dient vooral uw belang! Wilt u via onze organisatie uw eigen huis kopen in Spanje?

Een hele stap voor u

Uw eigen huis in Spanje kopen is geen alledaagse gebeurtenis en Spaanse vastgoedverkopers nemen het dikwijls te gemakkelijk op, ook is het opvolgen voor u van uw aankoop vanuit België en Nederland geen evidentie. Bij een huis in kopen Spanje komt nogal wat kijken. Meestal gaat het om grote bedragen, het spaargeld van een heel leven, soms aangevuld met een hypotheek.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Om u bij een eigen huis in Spanje kopen te behoeden van allerlei valkuilen staan wij als team van Spaanstalige Nederlanders volledig tot uw dienst zowel in uw thuisland als ter plaatse in Spanje. Wij begeleiden u bij een eigen huis in Spanje kopen vanaf uw eerste stappen in uw koopproces tot bij de Spaanse notaris, en dit zowel op gebied van mogelijkheden in Spaans vastgoed als op fiscaal, juridisch en financieel vlak. Het is vaak ook raadzaam via onze organisatie een advocaat in de arm te nemen. Deze zal u een heleboel ellende besparen. Onze organisatie staat u daar graag in bij, geheel tot uw tevredenheid!

Hoe werkt uw bezichtiging?

U maakt met ons een afspraak voor bezichtiging, dit kunt u doen vanaf iedere woning op onze website via het contactformulier. Over het algemeen zijn de reiskosten voor een bezichtiging voor u. In sommige gevallen is onze moederorganisatie bereid deze kosten op zich te nemen. Informeer hier dus naar wanneer u een bezichtiging inplant voor uw eigen huis in Spanje.

Bekijk ons aanbod

Uw vakantiehuis in Spanje

Een greep uit ons aanbod
 
 

1.695.000

Villa in Javea

Costa Blanca

 
 

990.000

Penthouse in Estepona

Costa Del Sol

 
 

750.000

Villa in Mutxamel

Costa Blanca

 
 

249.000

Appartement in Finestrat

Costa Blanca

 
 

245.000

Finca in Jalón Valley

Costa Blanca