UWCASA

Rafol de Almunia

Rafol de Almunia vindt u in de groene Orba vallei, op 10 autominuten van de uitgestekste zandstranden van Oliva en Denia. Ook vindt u daar één van de modernste villawijken van de Costa Blanca met panoramisch uitzicht op zee.  Ideaal voor mensen die houden van rust, een prachtige natuur en schitterende vergezichten.

In Spanje is het gezond leven door het mediterrane dieet, het milde klimaat en bovenal de dagelijkse siësta. Volgens recent onderzoek is Spanje één van de gezondste landen ter wereld. Het medisch tijdschrift Lancet heeft gedurende 20 jaar data verzameld waaruit dit blijkt. De gemiddelde levensverwachting in Spanje is het hoogst van alle landen in Europa, namelijk 81,4 jaar.  Ook leeft een Spanjaard gemiddeld langer in goede gezondheid, namelijk 70,9 jaar.

Hoe komt dit?

Waarom is Spanje zo’n goed land om te wonen voor uw gezondheid? Door 320 dagen zon per jaar, lentetemperaturen in de winter, en milde warmte in de zomer. Buiten leven, op het ritme van de zon. Dat doet iets met je gemoed. Je neemt tonnen vitamine D op en je maakt meer serotonine aan, beter bekend als het ‘happy-hormoon’.

De zon betekent dus een boost voor je humeur. Maar zonneschijn is één, een stabiel, warm klimaat twee. De mooiste Spaanse kusten danken hun stabiele, subtropische klimaat aan de achterliggende bergen. Die houden de warmte van de zeevast en houden de winterse koude vanuit het binnenland tegen. Hemels klimaat verzekerd, ook in Rafol de Almunia!

De zon en uw gezondheid

De zon betekent dus een boost voor je humeur. Maar zonneschijn is één, een stabiel, warm klimaat twee. De mooiste Spaanse kusten danken hun stabiele, subtropische klimaat aan de achterliggende bergen. Die houden de warmte van de zeevast en houden de winterse koude vanuit het binnenland tegen. Hemels klimaat verzekerd!

Ontdek nu wat Spanje met jouw gezondheid doet. Komt u ook wonen in het gezondste land van Europa?

Als u graag in Spanje wilt wonen dan is Rafol de Almunia een heel goede keuze. En op onze sites www.uwcasa.be en www.uwcasa.nl vindt u passend aanbod in uw eigen voorkeur gebied.

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief!

Bekijk ons aanbod in Rafol de Almunia


 
 

699.000

Villa in Rafol de Almunia

ALICANTE

3
2
 
 

449.900

Villa in Ráfol de Almúnia

Costa Blanca

3
2
 
 

449.900

Villa in Rafol de Almunia

Costa Blanca

3
2
 
 

475.000

Villa in Rafol de Almunia

Costa Blanca

5
3
 
 

475.000

Vakantiehuis in Rafol de Almunia

ALICANTE

4
3
 
 

580.000

Villa in Rafol de Almunia

Costa Blanca

3
2