UWCASA

La Canalosa

Dit dorp La Canalosa, bevindt zich exact tussen Hondon de las Nieves en Hondon de las Frailles in. Dit knusse dorp is volledig Spaans en heeft een drietal restaurants en twee buurtwinkels. Ook een school ontbreekt niet. De jaarlijkse feesten zijn een hoogtepunt van de streek. Hier vindt u de rust en toch is dit dorp  goed bereikbaar gelegen.

Steeds meer pensionado’s uit België en Nederland kiezen tussen een bungalow of villa, en een appartement of penthouse als vakantiehuis aan de Costa Blanca. Wist u dat zo’n investering als vakantiehuis vaak renderender is dan de rente op uw spaarrekening? Bovendien is uw eigen appartement of villa dan ook goed verhuurbaar via onze organisatie. Natuurlijk kunt u hier naast een villa ook een extra appartement kopen en renderend (laten) verhuren.

Uw eigen plezier

Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om optimaal te begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende.

Als u graag in Spanje wilt wonen dan is Javea een heel goede keuze. Op onze sites www.uwcasa.be en www.uwcasa.nl vindt u passend aanbod in de omgeving van uw eigen voorkeur.

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief!

Bekijk ons aanbod in La Canalosa


 
 

279.000

Villa in La Canalosa

ALICANTE

5
4
 
 

329.500

Villa in La Canalosa

ALICANTE

4
3
 
 

60.000

Finca in La Canalosa

ALICANTE