UWCASA

Mar Menor

Deze regio aan de Costa Calida in Murcia komt uit aan de oever van Mar Menor ofwel de kleine zee. Volgens olympisch zwemster en Hollywoodster Ester Williams is dit het grootste zwembad ter wereld. Dit is een zoutwater zwembad met een oppervlakte van 170 vierkante kilometer, super helder water en van geringe diepte. Ideaal voor de beoefening van allerlei vormen van watersport. En de zwoele winden en het lauwe water maken Mar Menor tot de meest geprivilegieerde plek van Europa. Deze kleine zee werd ooit al door de Feniciërs en later door Arabische vorsten verkozen als zomerresidentie. En tegenwoordig biedt Mar Menor plaats aan een ieder die op zoek is naar rust en gezelligheid. Dus voor een plezierige en warme vakantie in elk willekeurig jaargetijde is Mar Menor een uitstekende locatie.

Gezond Spanje

Waarom is Spanje zo’n goed land om te wonen voor de gezondheid? Door 320 dagen zon per jaar, lentetemperaturen in de winter, en milde warmte in de zomer. Buiten leven, op het ritme van de zon. Dat doet iets met je gemoed. Je neemt tonnen vitamine D op en je maakt meer serotonine aan, beter bekend als het ‘happy-hormoon’.

De zon betekent dus een boost voor je humeur. Maar zonneschijn is één, een stabiel, warm klimaat twee. De mooiste Spaanse kusten danken hun stabiele, subtropische klimaat aan de achterliggende bergen. Die houden de warmte van de zeevast en houden de winterse koude vanuit het binnenland tegen. Hemels klimaat verzekerd!

Ontdek nu wat Spanje met jouw gezondheid doet. Komt u ook wonen in het gezondste land van Europa?

Als u ook graag in Spanje wilt wonen dan is het mooie Mar Menor een heel goede keuze. Op onze sites www.uwcasa.be en www.uwcasa.nl vindt u zelf vast wel passend aanbod.

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief!

Bekijk ons aanbod in Mar Menor


 
 

1.400.000

Villa in Finestrat

MURCIA

3
4