UWCASA
 
 

538.000

Villa in Rafol de Almunia

1580
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Woningoppervlakte
206 m2
Kaveloppervlakte
840 m2
Afstand strand
12 km
Omschrijving

Met panoramisch zeezicht vindt u deze moderne en nieuwe design Villa in RAFOL DE ALMUNIA van 206 m2 op een opgehoogd landgoed van 840 m2 in een doodlopende bijna complete straat.

Deze woning, met 3 slaap en 2 badkamers, wordt voor u gebouwd met eersteklas materialen en volledig afgewerkt en uiteraard sleutelklaar aan u opgeleverd.

In dit stadium kunt u deze woning nog naar eigen wens aanpassen en tevens alle kwaliteitskeuzes maken (vloer en terrastegels, keuken, sanitair, badkamers etc.). Deze villa is voorzien van ruime terrassen.

Buiten kunt u dan optimaal Spaanse genieten van uw eigen ruime privé zwembad met overloop, en terrassen rondom in de prachtig aangelegde tuin.

Kortom: Wilde u altijd al een eigen villa laten (af)bouwen? Dan is dit uw kans. Vraag meer informatie over deze unieke woning en plan binnenkort een bezichtiging met ons in.

BEZICHTIGING kunt u nu al direct zelf regelen met uw planvoorstel op onze site.

En hoger rentement

Ook u wilt nu “winvesteren” in een tweede woning? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En, door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Hoe houdt u grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste?

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om optimaal te begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende.

Faciliteiten
Keuken
Landgoed 840 m2
Terrassen
Zeezicht
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

549.000

Villa in Monte Pego

Costa Blanca

 
 

525.000

Villa in Monte Pego

Costa Blanca

 
 

538.000

Villa in Monte Pego

ALICANTE