UWCASA
 
 

890.000

Villa in Orihuela Costa

1344
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Woningoppervlakte
150 m2
Kaveloppervlakte
951 m2
Afstand bushalte
5.5 km
Afstand centrum
5 km
Afstand golfbanen
0.1 km
Afstand huisarts
6 km
Afstand strand
10 km
Afstand vliegveld
55 km
Afstand ziekenhuis
12 km
Omschrijving

Villa in Orihuela Costa

Van deze prachtige villa in Orihuela Costa zijn er nog twee beschikbaar aan de rand van Las Colinas Golf Resort. Deze villa’s liggen beide op ruime percelen en hebben een woonoppervlakte van 131 m2. Deze oppervlakte is verdeeld over twee bovenverdiepingen en een ondergrondse. En deze woningen beschikken over 3 slaap met 2 badkamers, een gastentoilet, een moderne open keuken met kookeiland, een lichte wooneetkamer, ruime terrassen en dakterras. Alsook een een ondergrondse kamer van 30 m2 die naar eigen invulling ingericht kan worden. De combinatie van de prachtige locatie en de unieke bouwstijl zorgen voor de ideale woonervaring. Neemt u even contact met ons op voor een bezichtiging van deze villa in Orihuela Costa op een landgoed van 853 m2 en meer informatie?

Uw favoriete locatie?

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw eigen Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En, door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u gezellig met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon?

Oh ja, zoekt u toch liever een andere locatie? Kies dan snel een betere mogelijkheid onderaan deze site. Daar vindt u meer dan 60 locaties aan en rond de mooiste kusten van Spanje. Wat is jullie meest favoriete omgeving onder de Spaanse zon?

Faciliteiten
Airco
Landgoed 853 m2
Onderbouw
Open keuken
Parkeerplaats privé
Solarium
Terrassen
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

1.000.000

Villa in Campoamor

Costa Blanca

 
 

1.000.000

Villa in Campoamor

Costa Blanca

 
 

845.000

Villa in Campoamor

Costa Blanca