UWCASA
 
 

1.230.000

Villa in Moraira

1336
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
5
Badkamers
5
Woningoppervlakte
331 m2
Kaveloppervlakte
1025 m2
Afstand strand
3 km
Omschrijving

Nu voor u verlaagd van € 1.600.000,- naar € 1.230.000,-!!!

Met panoramisch uitzicht over de kustlijn en de rots van Calpe vindt u deze moderne 5 slaapkamer Villa in MORAIRA van 331 m2, op een zuid-west georiënteerd vlak landgoed van 1.250 m2.

Deze recent gebouwde woning bestaat uit een hoofdverblijf en een gastenappartement en ruime vertrekken met grote raampartijen om rondom optimaal van uw uitzicht te kunnen genieten.

UW EXTRA’S: Er is airco, vloerverwarming en alle slaapkamers hebben rolluiken.

Buiten mag een ruim zwembad met overloop uiteraard niet ontbreken, voor uw optimale Spaanse ontspanning. Tevens kunt u dan genieten van de omliggende terrassen in de prachtige tuin.

Uw nieuwe eigendom

Ook u wilt nu renderend “winvesteren” in een tweede woning? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En, door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Veel belangstelling

Uw vakantiehuis als Spaarpot. Hoe houdt u grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste? Stuur ons dan eerst even een planvoorstel om deze prachtige vakantiewoning in Spanje te bezichtigen.

Faciliteiten
Airco
Gastenappartement
Keuken
Rolluiken
Terrassen
Tuin
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

1.200.000

Villa in Moraira

Costa Blanca

 
 

1.290.000

Villa in Moraira

Costa Blanca

 
 

1.325.000

Villa in Moraira

Costa Blanca