UWCASA
 
 

1.425.000

Villa in Malaga

1169
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
187 m2
Kaveloppervlakte
715 m2
Afstand centrum
3 km
Afstand golfbanen
15 km
Afstand strand
3 km
Afstand vliegveld
15 km
Afstand ziekenhuis
3 km
Omschrijving

Wij bieden ook u de mogelijkheid om deze prachtige luxe villa in Malaga van 187 m2 op een perceel van 715 m2 te kopen. Dit project is ontworpen om te genieten van een unieke natuurlijke omgeving.

Deze bevoorrechte locatie in het hart van Malaga en de nauwgezette zorg voor elk detail maken deze villa’s tot een uniek nieuwbouw project.

Het ontwerp van deze woningen is modern en minimalistisch. Met hun rechte en hoekige lijnen spelen ze met de volumes en tekenen ze unieke ruimtes.

Woningen ontworpen om te profiteren van het natuurlijke licht, gericht op het zuiden en met grote ramen die zich uitstrekken van vloer tot plafond. Daardoor ontstaat een perfecte integratie van de woonkamer met het terras, de tuin en een prachtig uitzicht op de zee wordt bereikt.

En, mogen we in de komende weken een kijkkeuze met u plannen?

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct helemaal zelf gaan regelen met een eigen planvoorstel op onze site.

Uw eigen spaargeld

Ook u wilt nu vast wel renderend “winvesteren” in een tweede woning in Spanje. En echt niet alleen voor uw financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw eigen Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw snel stijgende. En, door uw nieuwe eigendom renderend te verhuren (eventueel via onze organisatie) genereert u extra inkomsten!

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? De meeste klanten die wij spreken noemen de volgende 4 redenen om een huis in Spanje te kopen: 1. De Zon, 2. Ontstressen, 3. De gunstige prijs, en 4 Geld verdienen met de Verhuur. Daarom zien we ook uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende.

Faciliteiten
Airco
Balkon
Dakterras
Garage
Opslagruimte
Tuin/terras
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

1.425.000

Villa in Malaga

MALAGA

 
 

1.548.000

Villa in Jávea

Costa Blanca

 
 

1.500.000

Villa in Jalón Valley

Costa Blanca