UWCASA
 
 

1.500.000

Villa in Javea

196
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
4
Badkamers
2
Woningoppervlakte
230 m2
Kaveloppervlakte
1042 m2
Afstanden
Omschrijving

Villa in Javea

Vanuit deze villa in Javea van 230 m2 op een landgoed van 1.042 m2 beschikt u als volgende eigenaar over prachtig uitzicht over de baai. Ja, en dit moois vindt u op een ideale locatie op maar enkele wandelminuten afstand van de haven. Deze woning is gebouwd in 1956 en dient compleet gerenoveerd te worden.

Toch biedt deze woning u nu als een naya, wooneetkamer, keuken en 4 slaap met 2 badkamer. U heeft toegang vanaf de straat boven en onder en er is tevens een garage. Mogen we in de komende weken een bezichtiging voor jullie inplannen?

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje. En echt niet alleen voor uw financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker dan ooit!

Uw renderende eigen investering

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? De meeste klanten die wij spreken noemen de volgende 4 redenen om een huis in Spanje te kopen: 1. De Zon, 2. Ontstressen, 3. De gunstige prijs, en 4 Geld verdienen met de Verhuur. Daarom zien we ook uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon? Oh ja, en als u bij ons een vakantiehuis in Spanje koopt dan mag ook u gebruik maken van onze Optimale verhuurservice!

Waar ligt jullie favoriete locatie?

Zoekt u toch liever een andere locatie? Kies dan snel een betere mogelijkheid onderaan deze site. Daar vindt u al rond de 80 locaties aan en rond de mooiste kusten van Spanje. Wat is eigenlijk jullie meest favoriete omgeving onder de Spaanse zon?

Faciliteiten
Baaizicht
Bij haven
Garage
Keuken
Landgoed 1.042 m2
Naya
Zeezicht

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

1.400.000

Villa in Javea

Costa Blanca

 
 

1.585.000

Villa in Jávea

Costa Blanca

 
 

1.420.000

Villa in Javea

Costa Blanca