UWCASA
 
 

1.700.000

Villa in Javea

1005
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
5
Badkamers
5
Woningoppervlakte
300 m2
Kaveloppervlakte
980 m2
Afstanden
Omschrijving

Villa in Javea

Deze moderne villa in Javea van 300 m2 met 5 slaap en 5 badkamers vindt u op een prachtig landgoed van 980 m2. En met panoramisch zeezicht in de populaire villawijk La Corona op korte afstand van het havengedeelte.

Deze slimme woning is verdeeld over 3 niveaus en is gebouwd in een rustige doodlopende straat. Dit huis en vergelijkbare mogelijkheden tonen we jullie graag zodra u ook kunt.

Uw stijgende eigen waarde

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje. En echt niet alleen voor uw financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw eigen Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw snel stijgende.

Uw eigen vakantiehuis in Spanje als Spaarpot, dus van stenen naar saldo. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties.

Uw stijgende eigen plezier

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de heerlijke en verwennende Spaanse zon?

Oh ja, zoekt u toch liever een andere locatie? Kies dan snel een betere mogelijkheid onderaan deze site. Daar vindt u al rond de 80 locaties aan en rond de mooiste kusten van Spanje.

Faciliteiten
Bij haven
Landgoed 980 m2
Zeezicht
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

1.700.000

Villa in Javea

Costa Blanca

 
 

1.750.000

Villa in Javea

Costa Blanca

 
 

1.850.000

Villa in Javea

Costa Blanca