UWCASA
 
 

1.280.000

Villa in Javea

1086
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
5
Badkamers
5
Woningoppervlakte
340 m2
Kaveloppervlakte
2553 m2
Afstanden
Omschrijving

Deze karakteristieke villa in Javea vindt u op een prachtig dubbel landgoed van 2.553 m2. En in een rustige doodlopende straat van de populaire Tosalet wijk met uitzicht op zee en de kaap van San Antonio. Dit huis is gelijkvloers en beschikt over een hoofdverblijf en gescheiden gastenhuisje. De hoofdwoning biedt als volgende eigenaar een riante naya, hal, ruime wooneetkamer met Tosca haard. Alsook een keuken met berging, hoofdslaapkamer met open haard en eigen badkamer en 3 slaap met 2 badkamers.

Het gastenverblijf beschikt ook over een naya, woonkamer met open haard die gebruikt kan worden als 5e slaapkamer, badkamer en een keuken. De tuin is prachtig onderhouden en beschikt over mooie palmbomen, een gazon en garage en dubbele carport. Een bezichtiging voordat u overgaat tot aankoop kunnen we zeker aanbevelen. Wanneer schikt dit jullie het beste?

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct helemaal zelf gaan regelen met een eigen planvoorstel op onze site.

Rendement dat u verwent

Ook u wilt nu vast wel renderend “winvesteren” in een tweede woning in Spanje. En echt niet alleen voor uw financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw eigen Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw snel stijgende. En, door uw nieuwe eigendom renderend te verhuren (eventueel via onze organisatie) genereert u extra inkomsten! Dus, wanneer komt u gezellig met ons kennis maken met ons en onze uitgebreide mogelijkheden, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon? Oh ja, en als u bij ons koopt kunt u gebruik maken van onze Optimale verhuurservice!

Faciliteiten
Dubbele carport
Garage
Gastenverblijf
Keuken
Landgoed 2.553 m2
Naya
Open haard
Palmbomen
Prachtige tuin
Tosca haard
Zeezicht
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

1.395.000

Villa in Javea

Costa Blanca

 
 

1.295.000

Villa in Javea

Costa Blanca

 
 

1.299.000

Villa in Javea

Costa Blanca