UWCASA
 
 

244.900

Penthouse in Torre de la Horadada

1632
 


Specificaties
Type
Penthouse
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Woningoppervlakte
72 m2
Kaveloppervlakte
79 m2
Afstand bushalte
0.1 km
Afstand centrum
0.5 km
Afstand golfbanen
15 km
Afstand huisarts
0.8 km
Afstand strand
0.25 km
Afstand vliegveld
60 km
Afstand ziekenhuis
13 km
Omschrijving

Op maar 300 meter van het zandstrand vindt u dit nieuwe Penthouse in TORRE DE LA HORADADA van 72-79 m2 binnen een prachtig complex van 3 verdiepingen met liften.

U kunt nu nog kiezen uit woningen met 2 of 3 slaapkamers, zoals al vanaf 2020 opgeleverd. Wat wordt jullie voorkeur?

Dit penthouse is gelegen op de bovenste verdieping met een 55 m2 dakterras. En in deze woning beschikt u over 2 slaap met 2 badkamers, een open keuken met lichte eet en woonkamer. Afhankelijk van de ligging van het appartement, hebben sommige zeezicht.

De prijs is een vanaf prijs. De appartementen liggen op maar 500 meter van het centrum is dit een unieke kans!

Neemt u even contact op met ons voor meer informatie of bezichtiging?

Vol zin investeren

Ook u wilt nu vast wel renderend “investeren” in een tweede woning in Spanje? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw eigen Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En, door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u gezellig met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Uw vakantiehuis in Spanje als Spaarpot. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste?

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon?

Oh ja, zoekt u toch liever een andere locatie? Kies dan snel een betere mogelijkheid onderaan deze site. Daar vindt u meer dan 140 locaties aan en rond de mooiste kusten van Spanje. Wat is jullie meest favoriete omgeving onder de Spaanse zon?

Faciliteiten
Balkon
Bij centrum
Bij strand
Bij zwembad
Open keuken
Solarium
Zeezicht

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

228.780

Penthouse in Calahonda

Costa Del Sol

 
 

299.000

Penthouse in Calpe

Costa Blanca

 
 

259.000

Penthouse in Orihuela Costa

Costa Blanca