UWCASA
 
 

519.000

Appartement in Estepona

1572
 


Specificaties
Type
Penthouse
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
89 m2
Afstand centrum
5 km
Afstand golfbanen
0.5 km
Afstand strand
3 km
Afstand vliegveld
70 km
Afstand ziekenhuis
3 km
Omschrijving

Met adembenemende uitzichten vindt u dit Appartement in ESTEPONA van 77-100 m2 in deze prachtige residentie, met zuidelijke oriëntatie.

U kunt nu nog kiezen uit 215 exclusieve woningen die speciaal zijn ontworpen om te genieten van de mediterrane levensstijl. De oriëntatie op het zuiden,  en ruime terrassen zorgen voor optimaal zonlicht.

Binnenin is de zorgvuldige lay-out gericht op sociale interactie met behoud van de privacy van de meest intieme kamers van het huis.

U beschikt dan als eerste eigenaar over een open ruimte met de keuken, woonkamer en eetkamer, welke zich naar buiten uitstrekt in de vorm van een doorlopend terras. Met een oppervlakte van meer dan 30 m2 en glazen balustrade, zult u hier dagelijks kunnen genieten van een adembenemend uitzicht op de natuurlijke omgeving.

Voor uw auto is er dan een eigen garageplek.

Buiten kunt u dan elke dag optimaal Spaans genieten van het ruime zwembad in de prachtige royale groene zones met terrassen.

BEZICHTIGING kunt u nu al direct zelf regelen met uw planvoorstel op onze site.

Uw investering met rentement

Ook u wilt nu renderend “winvesteren” in een tweede woning? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En, door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Uw vakantiehuis als Spaarpot

Uw vakantiehuis als Spaarpot. Hoe houdt u grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste?

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om optimaal te begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende.

Faciliteiten
Airco
Balkon
Bij zwembad
Garageplek
Keuken
Vloerverwarming
Zeezicht

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

515.000

Penthouse in Estepona

Costa Del Sol

 
 

589.000

Penthouse in Estepona

Costa Del Sol

 
 

510.000

Appartement in Estepona

Costa Del Sol