UWCASA
 
 

295.000

Bungalow in Los Montesinos

169
 


Specificaties
Type
Bungalow
Slaapkamers
4
Badkamers
3
Woningoppervlakte
100 m2
Kaveloppervlakte
202 m2
Afstanden
Omschrijving

Met prachtige uitzichten vindt u deze prachtige halfvrijstaande Villa in LOS MONTESINOS van 100 m2 op een mooi perceel van 202 m2, in La Herrada en met alle voorzieningen die u maar kunt wensen.

U beschikt als volgende eigenaar dan over een complete en ruime woning met totaal 4 slaap en 3 badkamers, plus een toilet. De hoofdwoning heeft een aparte keuken die volledig is ingericht met moderne apparatuur, en er zijn 6 ingebouwde kasten voor optimale opbergruimte.

  • Nog een woonkamer is er naast het zwembad met 1 slaap en 1 badkamers gemaakt die aansluit op de hoofdwoonkamer, een zeer nuttige plek. Deze extra woning heeft ramen die in de zomer volledig open kunnen, of u kunt ze in de winter gesloten laten,
  • Op de bovenverdieping daar is de fitnessruimte en een jacuzzi, allemaal met een prachtig uitzicht op de omgeving van deze woning en de zoutvlakten van Torrevieja.

Voor uw auto is er dan een parking op uw eigen terrein.

Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten van een verfrissende duik in het ruime privézwembad  in de mooie tuin met terrassen en op de veranda.

UW EXTRA’S: Er is al centrale verwarming en airconditioning. Het heeft ook een kelder waar de eigenaren gebruik hebben gemaakt van zoveel ruimte om het huis uit te breiden met nog een slaapkamer, een badkamer en een mini-kleedkamer – en er is ook veel meer ruimte die wordt gebruikt als opslagruimte en wasruimte. En deze woning beschikt reeds het over extra’s zoals airconditioning, een versterkte deur, een kelder, een berging, een barbecue en een verzorgde tuin.

En, dat alles op maar 15 autominuten van het zandstrand, 40 autominuten van de luchthaven, en maar een klein eindje rijden van golfbanen en recreatiemogelijkheden.

Kom nu en leef het leven van luxe in dit spectaculaire pand! Wilt u daarvoor eerst meer informatie of nu direct een bezichtiging inplannen? Wij zijn er klaar voor om u op te vangen en uw verdere vragen te beantwoorden.

VERHUREN: En, als er een huurlicentie op deze woning rust, nemen we u graag op in ons zeer renderende verhuursysteem.

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct helemaal zelf gaan regelen met een eigen planvoorstel op onze site.

Faciliteiten

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

615.000

Bungalow in Torremolinos

Costa Del Sol

 
 

720.000

Bungalow in Los Alcazares

Costa Blanca

 
 

295.000

Bungalow in Dolores

Costa Blanca