UWCASA
 
 

499.000

Villa in Javea

1047
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
3
Badkamers
3
Woningoppervlakte
219 m2
Kaveloppervlakte
1125 m2
Afstanden
Omschrijving

Tijdelijk voor u verlaagd van € 595.000,- naar € 499.000,-!!!

Met prachtige uitzichten over de kustlijn en de karakteristieke Montgo berg vindt u deze villa in JAVEA 219 m2 op landgoed van 1.125 m2

U beschikt als volgende eigenaar van dit pand over een hoofdwoning op het bovenste niveau (toegangsniveau) en gastenverblijf op niveau van het zwembad.

De hoofdwoning biedt u als volgende eigenaar een overdekte entree, een groot terras met uitzicht op zee. Alsook een woonkamer met een prachtig uitzicht, een eetkamer, een volledig uitgeruste keuken, de hoofdslaapkamer (met uitzicht op de Montgó en de zee). En dat met kleedkamer, badkamer en toegang tot het terras en een tweede slaapkamer met badkamer.

Het gastenappartement biedt u een woonkamer, een keuken, een slaapkamer en een badkamer.

Deze villa is gebouwd in 2000 en is voorzien van alle moderne gemakken, waaronder dubbele beglazing, centrale verwarming en airconditioning. 

Deze uitstekende woning ligt dicht bij het strand en met vele diensten zoals winkels, sportfaciliteiten, supermarkten, restaurants en tennisbaan in de nabijheid. Kortom, een ideale woning om uw familievakanties door te brengen of om het hele jaar door te verblijven in Javea.

Buiten heeft u met deze accommodatie ook nog een prachtig overloopzwembad met rondom een ​​terras, een barbecue en een garage.

En, bezichtiging van dit moois kan zodra u ook kunt. Stuurt u ons dan eerst even een planvoorstel, via invulling op onze site.

Uw eigen vakantiehuis, nu heel dichtbij?

Uw vakantiehuis in Spanje als Spaarpot. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste?

Faciliteiten
Airconditioning
Bij voorzieningen
Complete keuken
CV
Dubbele ramen
Garage
Gastenverblijf
Landgoed 1.125 m2
Zeezicht
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

449.000

Villa in Javea

Costa Blanca

 
 

449.000

Villa in Javea

Costa Blanca

 
 

490.000

Villa in Javea

Costa Blanca