UWCASA
 
 

349.000

Villa in Orihuela Costa

1631
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
3
Badkamers
3
Woningoppervlakte
109 m2
Kaveloppervlakte
221 m2
Afstand bushalte
2 km
Afstand centrum
7 km
Afstand huisarts
8.1 km
Afstand strand
20.7 km
Afstand vliegveld
55.2 km
Afstand ziekenhuis
14.1 km
Omschrijving

UW prachtige nieuwbouw Villa in ORIHUELA COSTA in de provincie Alicante. Deze nieuwe woningen liggen op percelen van 221 m². De woonoppervlakte van 124 m², is verdeeld over een begane grond en een bovenverdieping.

U heeft eigen terrassen om te genieten van de Spaanse zon of een glas wijn in de avond. U bent binnen loopafstand van een golf resort met alle faciliteiten in de nabije omgeving. De prijs is exclusief uw privé zwembad, deze wordt bij de aankoop apart aangekocht indien u dat wenst.

Mocht u interesse hebben in ons aanbod, laat het ons gerust weten door een mail te sturen, te bellen of langs ons kantoor te komen! We zijn blij om u als eerste eigenaar te voorzien van meer informatie. Mogen we een kijkkeuze voor jullie inplannen?

BEZICHTIGING kunt u nu al direct zelf regelen met uw planvoorstel op onze site.

Met voor mogelijkheden voor u

Ook u wilt nu vast wel renderend “winvesteren” in een tweede woning in Spanje. En echt niet alleen voor uw financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw eigen Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw snel stijgende. En, door uw nieuwe eigendom renderend te verhuren (eventueel via onze organisatie) genereert u extra inkomsten! Dus, wanneer komt u gezellig met ons kennis maken met ons en onze uitgebreide mogelijkheden, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon? Oh ja, en als u bij ons koopt kunt u gebruik maken van onze Optimale verhuurservice!

Faciliteiten
Balkon
Bij golfresort
Golfresorts
Opslagruimte
Parkeerplaats privé
Terrassen

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

355.000

Villa in Algorfa

Costa Blanca

 
 

389.000

Villa in Algorfa

ALICANTE

 
 

375.000

Villa in Monte Pego

Costa Blanca