UWCASA
 
 

1.680.000

Villa in Javea

1077
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
3
Badkamers
4
Woningoppervlakte
465 m2
Kaveloppervlakte
859 m2
Afstanden
Omschrijving

Villa in Javea

Deze moderne nieuwbouw villa in Javea van 465 m2 op een landgoed van 859 m2 is geprojecteerd op een prachtig hoekperceel. En met panoramisch uitzicht over de kustlijn en op korte wandelafstand van de Oude Stad. De bouw is verdeeld over 4 niveaus die met een lift met elkaar verbonden zijn. Op straatniveau beneden heeft u als volgende eigenaar een garage, berging, wasruimte en twee grote kamers die geschikt zijn als fitness, speelruimte, thuisbioscoop etc..

Een verdieping hoger komt u op het woonniveau dat bestaat uit een grote woonkeuken met eetgedeelte, woonkamer, overdekt terras, slaapkamer en badkamer ensuite. Vanuit alle vertrekken heeft u grote raampartijen met toegang naar het terras en zwembad dat zich op gelijke hoogte bevindt.

En nog een verdieping hoger zijn twee slaapkamers meer, eveneens met badkamers en suite en op de bovenste verdieping is een studio met terras en klein zwembad dat overloopt in het grote zwembad beneden.

Aantrekkelijk investeren

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje. En echt niet alleen voor uw financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker dan ooit!

Uw eigen vakantiehuis in Spanje als Spaarpot, dus van stenen naar saldo. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties.

Oh ja, zoekt u toch liever een andere locatie? Kies dan snel een betere mogelijkheid onderaan deze site. Daar vindt u al rond de 80 locaties aan en rond de mooiste kusten van Spanje. Wat is eigenlijk jullie meest favoriete omgeving onder de Spaanse zon?

Faciliteiten
Bioscoop
Fitness
Garage
Grote keuken
Landgoed 859 m2
Met lift
Studio
Terrassen
Wasruimte
Zeezicht
Zwembaden

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

1.548.000

Villa in Jávea

Costa Blanca

 
 

1.695.000

Villa in Jávea

Costa Blanca

 
 

1.695.000

Villa in Jávea

Costa Blanca