UWCASA
 
 

1.620.000

Villa in Javea

1196
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
3
Badkamers
3
Woningoppervlakte
374 m2
Kaveloppervlakte
1000 m2
Afstand strand
3 km
Omschrijving

Villa in Javea

Design villa in Javea in aanbouw op een mooi landgoed van 1.000 m2. Dit vindt u op een hoek met uitzicht op zee in een moderne villawijk vlakbij het populaire Arenal strand. De constructie zal bestaan uit 3 verdiepingen met een dubbele garage op het laagste niveau. Alsook een open wooneetkamer met keuken en toegang tot het zwembadterras met ruim overdekt terras met buitenkeuken op de begane grond en de 3 slaapkamers op de bovenste etage. Heeft u interesse? Kom dan even een kijkje nemen op een moment dat jullie ook het beste schikt.

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw eigen Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En, door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u gezellig met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Verantwoorde investering

Uw vakantiehuis in Spanje als Spaarpot. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste?

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon?

Oh ja, zoekt u toch liever een andere locatie? Kies dan snel een betere mogelijkheid onderaan deze site. Daar vindt u meer dan 60 locaties aan en rond de mooiste kusten van Spanje. Wat is jullie meest favoriete omgeving onder de Spaanse zon?

Faciliteiten
Bij strand
Dubbele garage
Keuken
Landgoed 1.000 m2
Naya
Tuin/terras
Zeezicht
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

1.548.000

Villa in Jávea

Costa Blanca

 
 

1.695.000

Villa in Jávea

Costa Blanca

 
 

1.695.000

Villa in Jávea

Costa Blanca