UWCASA
 
 

564.000

Vakantiehuis in Mijas

2875
 


Specificaties
Type
Bungalow
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
110 m2
Kaveloppervlakte
132 m2
Afstand centrum
3 km
Afstand golfbanen
0.5 km
Afstand strand
1 km
Afstand vliegveld
30 km
Afstand ziekenhuis
5 km
Omschrijving

Nu voor u verlaagd van € 585.000,- naar € 564.000,-!

Te vinden in een van de meest inspirerende plekken van de natuur aan de kust van Zuid-Spanje met uitzicht op Afrika en de beroemde golfbaan El Chaparral.

Dat is dit nieuw Vakantiehuis in MIJAS van 130 m2 op een vlak perceel van 139 m2 in deze prestigieuze Resort & Club. Ja, een aards paradijs voor u om ontdekt te worden!

Dit exclusieve resort dient om een balans te creëren tussen uw lichaam en geest onder de zwoele mediterrane zon. Een luxe concept van resort-stijl wonen waar aan al uw wensen wordt voldaan.

Deze Resort & Club ligt aan de Middellandse Zeekust van de Costa del Sol, al lang geliefd bij veeleisende kopers vanwege de buitenactiviteiten.

Een ideale ligging dicht bij de prachtige witte zandstranden van de omgeving en omringt door de El Chaparral Golf & Country Club. Daarnaast bevindt het populaire stadje La Cala zich op maar een paar autominuten voor u als eerste eigenaar.

En dit gebied is beroemd om zijn uitstekende restaurants en de mooie stranden met blauwe vlag.

Voor uw auto is er dan een garageplek.

Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten in de mooi aangelegde tuinen met terrassen, rondom het ruime gemeenschappelijke zwembad.

VERHUREN: En, als er een huurlicentie op deze woning rust, nemen we u graag op in ons zeer renderende verhuursysteem.

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct zelf regelen met uw planvoorstel op onze site.

Uw renderende “winvestering”

Ook u wilt nu vast wel renderend “winvesteren” in een tweede woning in Spanje. En echt niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw eigen Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En, door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u gezellig met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon?

Faciliteiten
Airco
Balkon
Bij stranden
Bij zwembad
Golfresorts
Opslagruimte
Terrassen
Tuinen
Zeezicht

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

591.000

Bungalow in Fuengirola

Costa Del Sol

 
 

540.000

Bungalow in Novelda

Costa Blanca

 
 

573.000

Bungalow in La Cala de Mijas

Costa Del Sol