UWCASA
 
 

640.000

Penthouse in Sotogrande

1212
 


Specificaties
Type
Penthouse
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
122 m2
Afstand centrum
10 km
Afstand golfbanen
1 km
Afstand strand
3 km
Afstand vliegveld
110 km
Afstand ziekenhuis
10 km
Omschrijving

Nu voor u verlaagd van € 650.000,- naar € 640.000,-!!!

Dit Penhouse in SOTOGRANDE van 115-133 m2 vindt binnen een exclusief residentieel project.

U kunt nu nog kiezen uit nieuwe appartementen en penthouses met 2 en 3 slaapkamers en een moderne mediterrane stijl, gelegen in het hart van het beroemde resort San Roque Club.

Het interieur van deze huizen is gebaseerd op de concepten “open plan” en “total living”, waarbij prioriteit wordt gegeven aan een ruime woonkamer die u leidt naar een mooi groot en open terras.

En beide volledig geïntegreerd in de omliggende velden en optimaal gebruik maken van de overwegend zuidelijke ligging met uitzicht op de golfbaan en de zee.

Voor uw auto is er dan een garageplek met een berging.

Buiten kunt u dan elke dag Spaans genieten van het ruime gemeenschappelijke zwembad met terrassen rondom in de prachtige tuinen.

BEZICHTIGING kunt u nu al direct zelf regelen met uw planvoorstel op onze site.

En zelf genieten van uw rendement

Ook u wilt nu vast wel renderend “winvesteren” in een tweede woning in Spanje. En echt niet alleen voor uw financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw eigen Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw snel stijgende.

Uw eigen vakantiehuis in Spanje als Spaarpot, dus van stenen naar saldo. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen bij de keuze en aankoop van jullie vakantiewoning in Spanje. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is.

Faciliteiten
Airco
Balkon
Bij zwembad
Dakterras
Garageplek
Golfresorts
Opslagruimte
Zeezicht

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

620.000

Penthouse in Casares

Costa Del Sol

 
 

619.900

Penthouse in Fuengirola

MALAGA

 
 

645.000

Penthouse in La Cala de Mijas

Costa Del Sol