UWCASA
 
 

445.000

Appartement in Sotogrande

900
 


Specificaties
Type
Appartement
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
115 m2
Afstand centrum
10 km
Afstand golfbanen
1 km
Afstand strand
3 km
Afstand vliegveld
110 km
Afstand ziekenhuis
10 km
Omschrijving

Dit appartement in Sotogrande van 115-133 m2 vindt binnen een exclusief residentieel project.

U kunt nu nog kiezen uit nieuwe appartementen en penthouses met 2 en 3 slaapkamers en een moderne mediterrane stijl, gelegen in het hart van het beroemde resort San Roque Club.

Het interieur van deze huizen is gebaseerd op de concepten “open plan” en “total living”, waarbij prioriteit wordt gegeven aan een ruime woonkamer die u leidt naar een mooi groot en open terras.

En beide volledig geïntegreerd in de omliggende velden en optimaal gebruik maken van de overwegend zuidelijke ligging met uitzicht op de golfbaan en de zee.

Voor uw auto is er garageplek met een berging.

Buiten kunt u dan elke dag Spaans genieten van het ruime gemeenschappelijke zwembad met terrassen rondom in de prachtige tuinen.

BEZICHTIGING kunt u nu al direct zelf regelen met uw planvoorstel op onze site.

Investeer 1 of nog meer

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje. En echt niet alleen voor uw financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker dan ooit!

Uw eigen vakantiehuis in Spanje als Spaarpot, dus van stenen naar saldo. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen bij de keuze en aankoop van jullie vakantiewoning in Spanje. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is.

Zoekt u toch liever een andere locatie? Kies dan snel een betere mogelijkheid onderaan deze site. Daar vindt u al meer dan 120 locaties aan en rond de mooiste kusten van Spanje.

Faciliteiten
Airco
Balkon
Bij golfresort
Bij zandstrand
Bij zwembad
Garageplek
Golfresorts
Keuken
Opslagruimte
Terrassen
Tuin
Zeezicht

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

470.000

Appartement in La Cala de Mijas

Costa Del Sol

 
 

480.000

Appartement in Estepona

Costa Del Sol

 
 

489.000

Appartement in Estepona

Costa Del Sol