UWCASA
 
 

225.000

Appartement in La Mata

634
 


Specificaties
Type
Appartement
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Woningoppervlakte
65 m2
Kaveloppervlakte
78 m2
Afstand bushalte
0.5 km
Afstand centrum
0.35 km
Afstand golfbanen
15 km
Afstand huisarts
3.8 km
Afstand strand
0.05 km
Afstand vliegveld
35 km
Afstand ziekenhuis
3.8 km
Omschrijving

Op maar 50 meter van het zandstrand vindt u dit Zuid-gelegen Appartement in LA MATA van 65-78 m2  op de eerste verdieping in een in 2015 opgeleverde residentie.

U beschikt als volgende eigenaar over een woning met 2 slaap en 2 badkamers, een woon en eetkamer, keuken en een ruim overdekt balkon op het Zuiden.

Voor uw auto is er een garageplek.

Buiten kunt u dagelijks genieten van het mooie zwembad in de prachtige tuinen. die zijn omringd door diensten zoals apotheek, supermarkt, restaurants, gezondheidscentrum, bushalte etc.

Deze exclusieve residentie is gelegen in een rustige en unieke omgeving op korte afstand van het centrum van La Mata en het natuurpark La Lagunas de La Mata.

BEZICHTIGING: Willen jullie een bezichtiging plannen van deze woning? Mail dan even uw planmogelijkheden via onze site, zodat we snel een afspraak kunnen vastleggen.

Uw renderende eigen vakantiehuis

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En, door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Zeker rendement

Uw vakantiehuis in Spanje als Spaarpot. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste?

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon?

Faciliteiten
Airco
Balkon
Bij zwembad
Eerste Lijn zee
Garageplek
Keuken

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

200.000

Appartement in La Mata

Costa Blanca

 
 

200.000

Appartement in Benissa

Costa Blanca

 
 

200.000

Appartement in Fuengirola

Costa Del Sol