UWCASA
 
 

280.000

Appartement in Estepona

1415
 


Specificaties
Type
Appartement
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
78 m2
Afstand centrum
5 km
Afstand golfbanen
1 km
Afstand strand
1 km
Afstand vliegveld
85 km
Afstand ziekenhuis
1 km
Omschrijving

Bij het zandstrand vindt u dit nieuwe Appartement in ESTEPONA van 104 m2 met 3 slaap en 2 badkamers, binnen een zeer rustige enclave.

U kunt nu nog kiezen uit verschillende nieuwe woningen.

Dit wooncomplex maakt deel uit van een brede stedelijke ontwikkeling in het gebied waarvan de hoofdlijn het ontwerp is van moderne grootschalige functionele huizen.

Voor uw auto is er dan een garageplek.

Buiten kunt u dan elke dag Spaans genieten in dit complex met een zeer ruim  zwembad en grote gemeenschappelijke tuinen.

UW EXTRA INFO: De typologie van deze huizen, waaronder verschillende penthouses, zijn 1, 2 of 3 slaapkamers; en 2 badkamers. Ruime appartementen ontworpen met grote terrassen gericht op het zuidoosten, zuiden of zuidwesten die u laten genieten van uitzicht op zee en de bergen, zodat u het hele jaar kunt genieten in een van de meest bevoorrechte enclaves van de Costa del Sol. In de komende weken laten we jullie graag de meest optimale kijkkeuze maken. Welke dag schikt u daarvoor het allerbeste?

BEZICHTIGING kunt u nu al direct zelf regelen met uw planvoorstel op onze site.

Uw keuze is echt reuze

Ook u wilt nu vast wel renderend “winvesteren” in een tweede woning in Spanje. En echt niet alleen voor uw financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw eigen Spaargeld verdampt.

Uw eigen vakantiehuis in Spanje als Spaarpot, dus van stenen naar saldo. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. En wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen bij de keuze en aankoop van jullie vakantiewoning in Spanje.

Zoekt u toch liever een andere locatie? Kies dan snel een betere mogelijkheid onderaan deze site. Daar vindt u nu al meer dan 150 locaties aan en rond de mooiste kusten van Spanje.

Faciliteiten
Airco
Balkon
Bij zwembad
Garageplek
Opslagruimte
Tuin/terras
Zeezicht

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

300.000

Appartement in Manilva

MALAGA

 
 

300.000

Appartement in Javea

Costa Blanca

 
 

300.000

Appartement in San Roque

Costa Del Sol