Algemene informatie

Uw makelaar

Bij uw huis in Spanje kopen werkt een makelaar anders dan b.v. in België of Nederland. Een makelaar in Spanje neemt woningen in de verkoop en maakt prijsafspraken met de verkopende partij. Hij biedt deze woning aan, incl. zijn commissie, aan potentiële kopers. Hoewel de makelaar de belangen behartigt van beide partijen, ligt het accent bij de aankopende partij. Dus, een huis in Spanje kopen vergt voor u een serieus onderzoek, naar legaliteit, nalatenschap, eigendomsbewijzen en schulden. Ga daarom nooit op eigen houtje te werk, maar neem in Spanje een Nederlandse makelaar in de arm. Hij dient vooral uw belang!

Hoe werken wij? Een huis in Spanje kopen? Hoe, wat, waar en wanneer? Dit zijn de eerste vragen die op u afkomen. Sommigen wilden een huis in Spanje kopen door alles zelf via Internet uit te zoeken, te regelen, selecteren en oriënteren. Maar hoe verder, welke makelaar gaat het worden? Gaat u met één of meerdere makelaars in de Middellandse Zee? Met een Spaanse of een Nederlandse makelaar?

Uw eigen huis in Spanje

Een eigen huis in Spanje kopen is geen alledaagse gebeurtenis en Spaanse vastgoedverkopers nemen het dikwijls te gemakkelijk op, ook is het opvolgen voor u van uw aankoop vanuit België en Nederland geen evidentie. Bij een huis in kopen Spanje komt nogal wat kijken. Meestal gaat het om grote bedragen, het spaargeld van een heel leven, vaak aangevuld met een hypotheek. Tips voor uw huis in Spanje kopen?

Om u bij een eigen huis in Spanje kopen te behoeden van allerlei valkuilen staan wij als team van Spaanstalige Nederlanders volledig tot uw dienst zowel in uw thuisland als ter plaatse in Spanje.

Wij begeleiden u bij een eigen huis in Spanje kopen vanaf uw eerste stappen in uw koopproces tot bij de Spaanse notaris, en dit zowel op gebied van mogelijkheden in Spaans vastgoed als op fiscaal, juridisch en financieel vlak. En, durft u via onze organisatie samen te gaan voor een huis in Spanje kopen?

Gelukkig kunt u nu vertrouwd een huis in Spanje kopen. Ook ons systeem is er op gericht de belangen te beschermen van zowel de koper als de verkoper. Dus, om problemen te voorkomen is tegenwoordig alle informatie over onroerende goederen beschikbaar voor degene die de weg weet. Het is dan ook raadzaam om bij een huis in Spanje kopen via onze organisatie een advocaat in de arm te nemen. Deze zal u een heleboel ellende besparen. Onze organisatie staat u daar graag in bij, geheel tot uw tevredenheid!