5) Uw woningaankoop

Uw woningaankoop

U wilt een huis kopen in Spanje: Ook vanaf de reservering tot na uw woningaankoop begeleiden we u graag voor het opvolgen van de fiscale verplichtingen, verzekeringen en alles wat er verder bij komt kijken.

Kunt u zich vinden in onze werkwijze? Dan zijn wij ook graag uw Dienstverlener voor uw woning te Spanje.

Wat kunnen we dan allemaal voor u regelen, en begeleiden?

 1. Tolk, voor de communicatie
 2. Bestemmingsplan beoordelen bij Gemeente
 3. Bouwkundig onderzoek
 4. Onderhandeling
 5. Reserveringsovereenkomst (meestal € 3.000,-)
 6. Aanbetaling (meestal 10 % van koopprijs)
 7. Advocaat, voor juridisch onderzoek
 8. Hypotheek, eventueel overnemen (vaak goedkoper)
 9. Notariële akte, de “Escritua”
 10. Verzekeringen regelen
 11. Inschrijving in het “Registro de Propiedad” (Kadaster)
 12. Fiscale consequenties
 13. Verhuren, eventueel
 14. Testament.

Uw nieuwe eigendom in Spanje: Hoe verder?

Ga verder naar de laatste stap: “Uw eigen casa

Algemene informatie

Ook u wilt nu renderend investeren in een tweede woning? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En, door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Uw vakantiehuis als Spaarpot

Hoe houdt u grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste?

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om optimaal te begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende.