Finca in Jalon Vallei

Uw eigen finca in Jalon Vallei?

U vindt een groot aanbod met uw eigen finca in Jalon Vallei via onze site. Op dit moment zijn er al 6 beschikbaar! Welke van al deze woningen past het beste bij jullie persoonlijke eisen, wensen en Spaanse voornemens? Wanneer zou u deze het liefst met ons samen komen bezichtigen?

U heeft al een finca in Jalon Vallei vanaf € 280.000!

finca in jalon vallei

Schitterende natuur in de Jalon Vallei: De Jalon vallei is de beroemdste rurale streek in Costa Blanca Noord. Deze kenmerkt zich voornamelijk door de uitgestrekte amandelboom- en wijngaarden. En dit biedt u een uitstekende gastronomie en heel relaxte levenstijl. Hier treft u verschillende buitenactiviteiten aan, zoals moutain biking, wandelen en paardrijden. De pittoreske badplaatsen van Moraira en Benissa Costa bevinden zich op maar 15 minuten rijden. Traditionele Spaanse dorpen in deze vallei bieden u schitterende natuur en optimale rust.

Uw 15 aandachtspunten tijdens uw Koopproces

1. Uw klimaat

In de zomer is het zonnig en warm in vrijwel heel Spanje. Wil je ook in de winter in en rond je vakantiehuis in Spanje verblijven, dan is de oostkust aan de Costa Blanca de beste keuze. En daar heerst in de wintermaanden een zacht en aangenaam klimaat, vooral rondom Guardamar, La Marina Torrevieja en bij de zoutmeren. Wist u dat juist daar veel van onze landgenoten zich veel beter voelen als ze gehinderd werden door reumatische aandoeningen, zoals Fibromyalgie?

2. Uw financieringsproces

Bij uw financiering van een vakantiehuis in Spanje spelen 3 waarden een rol. Dat zijn de taxatiewaarde, de kooprijs en de kadastrale waarde van de woning (de Banken gaan veelal uit van de laagst mogelijke waardes). 

De overige informatie kunt u nalezen bij alle 15 Aandachtspunten.

Uw samenvatting

In deze aandachtspunten herkent u nu al de voordelen van een ervaren en betrouwbare makelaar, toch?

Nog veel meer tips kunt u lezen via onze andere Nieuwsbrieven.

Uw meest passende aanbod

Via onze Site onze site vindt u duizenden nieuwe en bestaande woningen aan en rond de mooiste kusten van Spanje in meer dan 120 locaties. Uw droomhuis staat daar vast al wel bij, toch?