Appartement in Calpe

Uw eigen appartement in Calpe?

U vindt een groot aanbod appartementen in Calpe, via onze site. Op dit moment zijn er al 17 beschikbaar! Welke van al deze woningen past het beste bij jullie persoonlijke eisen, wensen en Spaanse voornemens? Wanneer zou u deze het liefst met ons samen komen bezichtigen?

U heeft al een appartement in Calpe vanaf € 225.000!

Het populaire Calpe

Het oude vissersdorp Calpe, herkenbaar aan rots in zee, is een zeer populaire plek aan de Costa Blanca. Toch komt u hier maar weinig toeristen tegen. De mooie blauwe zee en de natuurlijke schoonheid zorgen er voor dat dit een ideale vakantiebestemming is voor zowel de zomer als de winter. Het achterland heeft heuvels en in het stadje vindt u musea, kleine pittoreske straatjes en pleinen. Er zijn verschillende barretjes en restaurantjes waarvan vele met gezellige terrasjes. Golfen, zeilen en duiken zijn enkele van de vele sportmogelijkheden.

De binnenstad

De oude binnenstad van Calpe en de wijk El Arrabal worden gekenmerkt door smalle straatjes en steegjes. Hier vind je nog stukken van de oude stadswallen, leuke restaurants en een archeologisch museum. Calpe heeft door het grote aantal toeristen meer weg van een stad dan van een dorp. Hier vind je bijvoorbeeld filialen van de discount supermarktketens Lidl en Aldi en hebben ook fastfoodrestaurants van bijvoorbeeld Burger King een plaatsje gevonden in de hedendaagse samenleving van Calpe.
Wie van strand houdt wordt hier niet teleurgesteld. De grote en vrij brede zandstranden van Calpe worden druk bezocht en zijn geschikt voor jong en oud. Het strand loopt vrij geleidelijk af in zee waardoor het ook voor gezinnen met kleine kinderen zeer geschikt is.