UWCASA
 
 

159.900

Villa in Torrevieja

997
 


Specificaties
Type
Appartement
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Woningoppervlakte
113 m2
Afstand bushalte
1 km
Afstand centrum
1 km
Afstand golfbanen
4 km
Afstand huisarts
2 km
Afstand strand
1 km
Afstand vliegveld
40 km
Afstand ziekenhuis
2 km
Omschrijving

Nu voor u verlaagd van € 169.900,- naar € 159.900,-!

Bij zee en Golfresorts in de omgeving vindt u deze nieuwe Villa in TORREVIEJA van 113 m2 met 2 verdiepingen en 2 slaap met 2 badkamers.

U kunt nu nog kiezen uit complete woningen op de begane grond met privé tuin en op de eerste verdieping met een privé dakterras.

En met een zee van faciliteiten in de buurt, aan de rand van het Centrum  gelegen en natuurlijk bij de Middellandse Zee.

Neemt u contact met ons op voor jullie bezichtiging en meer informatie?

BEZICHTIGING kunt u nu zelf regelen met een planvoorstel op onze site.

Uw hogere rentement

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En, door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Volle waarde

Uw vakantiehuis in Spanje als Spaarpot. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste?

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon?

Faciliteiten
Bij zee
Bij zwembad
Keuken

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

105.000

Appartement in Torrevieja

Costa Blanca

 
 

140.000

Appartement in Torrevieja

Costa Blanca

 
 

149.000

Appartement in Torrevieja

ALICANTE