UWCASA
 
 

345.220

Villa in San Javier

1372
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
3
Badkamers
3
Woningoppervlakte
95 m2
Kaveloppervlakte
325 m2
Afstand bushalte
0.8 km
Afstand centrum
2.3 km
Afstand golfbanen
7.3 km
Afstand huisarts
0.8 km
Afstand strand
1.9 km
Afstand vliegveld
3.4 km
Afstand ziekenhuis
5.4 km
Omschrijving

Villa in San Javier

Deze prachtige en lichte villa in San Javier vindt u in de buurt van Santiago de la Ribera. En op maar enkele kilometers van het centrum en strand. Op de begane grond van het eigendom vindt u aan de rechterkant van de hoofdingang een kleine wasruimte met een wasmachine. Hiernaast zijn ook een badkamer en een slaapkamer te vinden. Aan de linkerkant van de hoofdingang bevindt zich een moderne open keuken en het wooneetruimte van 30 m2.

Via de interne trap bereikt u als eerste eigenaar de bovenste verdieping. Hier zijn de twee grotere slaapkamers, beide met en-suite badkamers en één met toegang tot het zeer ruime dakterras. Verder heeft de woning een volledig ingerichte tuin met zwembad en een privé parkeerplaats. Dit aanbod is inclusief witgoed. Wilt u een kijkkeuze plannen of heeft u vragen of wilt u graag meer informatie? Aarzel niet om ons aan te mailen.

Uw casa uw rendement

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje. En echt niet alleen voor uw financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw eigen Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw snel stijgende. En, door uw nieuwe eigendom renderend te verhuren (eventueel via onze organisatie) genereert u extra inkomsten! Dus, wanneer komt u gezellig met ons kennis maken met ons en onze uitgebreide mogelijkheden, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Oh ja, zoekt u toch liever een andere locatie? Kies dan snel een betere mogelijkheid onderaan deze site. Daar vindt u al rond de 80 locaties aan en rond de mooiste kusten van Spanje. Wat is eigenlijk jullie meest favoriete omgeving onder de Spaanse zon?

Faciliteiten
Bij strand
Met witgoed
Open keuken
Parkeerplaats privé
Ruim solarium
Tuin
Vaatwasser
Wasruimte
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

325.000

Villa in San Javier

MURCIA

 
 

355.000

Villa in San Javier

Costa Calida

 
 

319.950

Villa in San Javier

Costa Calida