UWCASA
 
 

289.950

Villa in San Javier

352
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
3
Badkamers
4
Woningoppervlakte
138 m2
Kaveloppervlakte
322 m2
Afstand bushalte
0.8 km
Afstand centrum
1.9 km
Afstand golfbanen
15.1 km
Afstand huisarts
6.1 km
Afstand strand
18.4 km
Afstand vliegveld
19.7 km
Afstand ziekenhuis
13.7 km
Omschrijving

Voor u tijdelijk verlaagd van € 399.995 naar € 289.950,-!

Deze villa in San Javier van 138 m2 op een perceel van 343 m2 is deel van een 8-delig project.

Op de begane grond naast de hoofdingang zult u een badkamer vinden, zowel als een gast toilet aan de overkant. Hier is één slaapkamer en een open en een licht, gedecoreerde woon eet- en kookruimte. Vanaf dit gedeelte heeft u als eerste eigenaar een prachtig uitzicht over het terras, tuin en een zwembad.

De eerste verdieping bereikt u door een interne trap naast de voordeur. Op deze verdieping zijn twee slaapkamers gebouwd, de grote slaapkamer met inloopkast en beide met een en-suite badkamer. Het 14 m2 terras van waar u toegang heeft tot beide kamers om perfect te genieten van de Spaanse zon in de zomer. En met een keuken en ook een vooraf geïnstalleerde airco. Voor meer informatie of het plannen van jullie kijkkeuze, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Stuurt u ons dan eerst even een planvoorstel voor dit vakantiehuis in Spanje?

BEZICHTIGING kunt u nu zelf regelen met een planvoorstel op onze site.

Huurpenningen zijn ook mogelijk voor u

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje. En echt niet alleen voor uw financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw eigen Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw snel stijgende. En, door uw nieuwe eigendom renderend te verhuren (eventueel via onze organisatie) genereert u extra inkomsten! Dus, wanneer komt u gezellig met ons kennis maken met ons en onze uitgebreide mogelijkheden, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Oh ja, zoekt u toch liever een andere locatie? Kies dan snel een betere mogelijkheid onderaan deze site. Daar vindt u al rond de 80 locaties aan en rond de mooiste kusten van Spanje. Wat is eigenlijk jullie meest favoriete omgeving onder de Spaanse zon?

Faciliteiten
Balkon
Open keuken
Parkeerplaats privé
Tuin/terras
Vaatwasser
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

300.000

Villa in Alhaurin de la Torre

Costa Del Sol

 
 

300.000

Villa in Monte Pego

Costa Blanca

 
 

300.000

Villa in Benissa

Costa Blanca