UWCASA
 
 

995.000

Villa in Orihuela Costa

351
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
5
Badkamers
4
Woningoppervlakte
563 m2
Kaveloppervlakte
700 m2
Afstanden
Omschrijving

Wat een parel!

Op maar 100 loopmeters van de zee vindt u deze Villa in ORIHUELA COSTA van 563 m2 op een vlak perceel van 700 m2.

Deze met kwaliteitsvolle materialen gebouwde, ruime villa met 5 slaap en 4 badkamers ademt echt klasse en raffinement, met de volgende indeling, kenmerken en specificaties:

U bemerkt bij het binnenkomen op het domein dat hier gekozen is voor een tijdloze klankvolle bouwstijl. Tegelijkertijd is er ook gedacht aan alle comfort, gebruiks- en onderhoudsvriendelijkheid. Riante overdekte terassen overschouwen het eveneens riante zwembad met een heus kinderzwembad gedeelte, waarnaast ook een mooie barbeque – buitenkeuken en een praktische buiten douche geplaatst zijn.

Vanop het terras vooraan heeft u als volgende eigenaar aan de ene zijde een schuifraam die toegang biedt aan de ruime keuken met gerieflijke bij-keuken en aan de andere zijde een schuifraam die toegang biedt aan het leefgedeelte, de mooie dubbele voordeur geeft toegang aan het centrale deel van de woning waarin het riante trappenhuis en gerieflijke lift alle verdiepingen verbinden.
Het mooie houtsnijwerk en de kwaliteitsvolle materialen werden doorheen de ganse woning gebruikt, zo zijn ondermeer het houtsnijwerk en de prachtige marmer eye-catchers.

GELIJKVLOERS Via de inkomhal die open is tot op het 1ste verdieping, is links keuken en bijkeuken bereikbaar, een slaapkamer en een gasten badkamer. Midden kan je een ruimeslaapkamer met en-suite badkamer vinden en rechts via de dubbele deur de eetplaats en het salon.
1STE VERDIEPING en mooie overloop waarop zowel trappenhuis als lift uit komen, geeft links toegang tot 2 slaapkamers waarvan degene vooraan aan de woning een inloopkast heeft en toegang tot een terras biedt, degene achterin de woning heeft een ingewerkte kast. Deze kunnen gebruik maken van een mooie gasten badkamer. Rechts is de master slaapkamer met een mooie inloop kast en aansluitend een riante badkamer, ook geeft een schuifraam toegang tot het ruime terras vooraan.
2DE VERDIEPING Bereikbaar via zowel trappenhuis als lift is deze polyvalente ruimte een echte meerwaarde voor de woning. Naast een keuken – Bar gedeelte is vrij veel open ruimte die op meerdere wijzen kan ingedeeld worden. Een Man-Cave of extra Tv-kamer.
KELDERVERDIEPING Bereikbaar met de wagen via een elektrische poort vanaf de openbare weg en via een lichte helling kan je rijden tot in het kelderverdieping die makkelijk zo’n 4 tot 5 wagens kan stallen. De technische ruimte voor het zwembad en een afsluitbare berging zijn ook hier te vinden. De lift en het trappenhuis geven hier toegang tot de rest van de woning.

Op wandelafstand van zee is deze woning echt een parel die u gezien moet hebben. Aarzel dus niet en contacteer ons voor méér informatie omtrent deze prachtige woning.

VERHUREN: En, als er een huurlicentie op deze woning rust, nemen we u graag op in ons zeer renderende verhuursysteem.

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct helemaal zelf gaan regelen met een eigen planvoorstel op onze site.

Faciliteiten

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

995.000

Villa in Orihuela Costa

ALICANTE

 
 

910.000

Villa in Campoamor

Costa Blanca

 
 

999.000

Villa in Moraira

Costa Blanca