UWCASA
 
 

2.075.000

Villa in Orihuela Costa

1320
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
4
Badkamers
3
Woningoppervlakte
300 m2
Kaveloppervlakte
2210 m2
Afstand bushalte
5.5 km
Afstand centrum
5 km
Afstand golfbanen
0.1 km
Afstand huisarts
6 km
Afstand strand
10 km
Afstand vliegveld
55 km
Afstand ziekenhuis
12 km
Omschrijving

Villa in Orihuela Costa

Unieke nieuwbouw villa in Orihuela Costa op het Las Colinas Golf Resort. Deze luxe villa is van alle gemakken voorzien, de woning staat op een landgoed  van 2.210 m2 en heeft een woonoppervlakte van 300 m2. Deze woning beschikt over 4 verdiepingen die ontstaan door het bouwen tegen een heuvel. Daardoor is een groot hoogte verschil ontstaan tussen de voor en achterzijde van het perceel. De ingang aan de achterkant van de woning komt uit op de bovenste verdieping, de ingang aan de voorkant (garage) brengt u als eerste eigenaar naar de onderste verdieping.

Op straatniveau vindt u de toegangsverdieping met toegang tot de tuin en de open lucht lounge ruimte. En daaronder bevind zich de eerste woonverdieping en daaronder de tweede woonverdieping met slaapkamers en onderaan is de garage en berging. De verdiepingen zijn onderling verdeeld met een privé lift. De villa wordt in juni 2019 sleutelklaar opgeleverd. Dit is een unieke kans! Neemt u contact met ons op voor een bezichtiging om te kiezen en meer informatie?

Uw eigen investering

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw eigen Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En, door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u gezellig met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Oh ja, zoekt u toch liever een andere locatie? Kies dan snel een betere mogelijkheid onderaan deze site. Daar vindt u meer dan 60 locaties aan en rond de mooiste kusten van Spanje. Wat is jullie meest favoriete omgeving onder de Spaanse zon?

Faciliteiten
Airco
Balkon
Garage
Landgoed 2.210 m2
Lift
Parkeerplaats privé
Tuin/terras
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

1.995.000

Villa in Orihuela Costa

ALICANTE

 
 

1.990.000

Villa in Altea

Costa Blanca

 
 

2.300.000

Villa in Jávea

Costa Blanca