UWCASA
 
 

260.000

Villa in Orba Vallei

933
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Woningoppervlakte
125 m2
Kaveloppervlakte
775 m2
Afstanden
Omschrijving

Deze Villa in ORBA VALLEI van 128 m2 op een vlak landgoed van 775 m2 vindt u in een rustige wijk op loopafstand van het centrum.

Als volgende eigenaar biedt dit u een prachtig uitzicht over de vallei, binnen een woning met de volgende kenmerken en indeling:

  • De hoofdwoning bevindt zich op het bovenste niveau en biedt u 2 slaap met 1 badkamers, een compleet nieuwe keuken, de woon en eetkamer met open haard en een naya.
  • Beneden is een gastenverblijf met 1 slaapkamer, op gelijke hoogte met het terras en zwembad.

Voor uw auto is er dan een parking op uw eigen landgoed.

Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten van uw eigen ruime zwembad met terrassen rondom in de prachtige tuin.

Verder is er centrale verwarming en airco.

Past dit nu precies binnen jullie Spaanse voornemens? Plan dan even een bezichtiging met ons zodra dit u schikt.

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct helemaal zelf gaan regelen met een eigen planvoorstel op onze site.

Winvesteren

Ook u wilt nu vast wel renderend “winvesteren” in een tweede woning in Spanje? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En, door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Toekomstig rendement

Uw vakantiehuis in Spanje als Spaarpot. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste?

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon?

Faciliteiten
Airco
CV
Keuken
Naya
Open haard
Parking
Terrassen
Tuin
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

230.000

Villa in Orba Valley

Costa Blanca

 
 

299.000

Villa in Orba Valley

Costa Blanca

 
 

269.000

Villa in Orba Valley

Costa Blanca