UWCASA
 
 

1.865.000

Villa in Javea

1535
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
4
Badkamers
4
Woningoppervlakte
350 m2
Kaveloppervlakte
1350 m2
Afstand strand
5 km
Omschrijving

Imposante nieuwbouw villa in Javea gepland op een opgehoogd landgoed 1.350 m2 in een luxe villawijk nabij de golf. En met panoramisch uitzicht over de vallei richting de Montgo berg en kustlijn. Deze woning zal gebouwd worden met eersteklas materialen. En kunt als eigenaar beschikken over vloerverwarming, domoticasysteem, fitnesruimte, 4 slaap met4 badkamers. Alsook moderne een keuken met eetgedeelte, woonkamer en voorgelegen zwembad van 10 x 4 meter. Jullie bezichtiging plannen we voor u in zodra u kunt.

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En, door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct zelf regelen met een eigen planvoorstel op onze site.

Uw keuzen en uw rendement

Uw vakantiehuis in Spanje als Spaarpot. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste?

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon?

Faciliteiten
Tuin/terras
Zeezicht
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

1.850.000

Villa in Jávea

Costa Blanca

 
 

1.950.000

Villa in Jávea

Costa Blanca

 
 

1.800.000

Villa in Jávea

Costa Blanca