UWCASA
 
 

745.000

Villa in Benalmadena

1703
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
4
Badkamers
4
Woningoppervlakte
316 m2
Kaveloppervlakte
400 m2
Afstand centrum
3 km
Afstand golfbanen
1 km
Afstand strand
2 km
Afstand vliegveld
17 km
Afstand ziekenhuis
3 km
Omschrijving

In het hart van een echte oase van rust en comfort vindt u deze Villa in Benalmadena van 316 m2 op een vlak perceel van 400 m2.

En in het natuurpark van Torremuelle en met een bevoorrecht uitzicht op de Middellandse Zee en de kust. Naast meerdere van deze exclusieve villa’s die u als eerste eigenaar verwelkom in een geheel nieuwe kijk op het leven.

Een concept waarbij de hoogste bouwkwaliteiten samengaan met de maximale functionaliteit van het ontwerp, waardoor ruime villa’s ontstaan, vol licht en leven.

Comfort en ontspanning in één van de meest exclusieve gebieden aan de Costa del Sol, ideaal verbonden met de beste transport-, gastronomie- en recreatiemogelijkheden.

Exclusiviteit en ideale locatie komen hier dus samen in uw nieuwe woning. Word elke dag wakker op de plek waar dromen tot leven komen.

Voor uw auto is er dan een garageplek.

Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten van het gemeenschappelijke zwembad met terrassen rondom in de prachtige tuinen.

VERHUREN: En, als er een huurlicentie op deze woning rust, nemen we u graag op in ons zeer renderende verhuursysteem.

Wanneer zullen we een kijkkeuze voor jullie inplannen?

BEZICHTIGING kunt u nu al direct zelf regelen met uw planvoorstel op onze site.

Ook beter investeren proberen?

Ook u wilt nu vast wel renderend “winvesteren” in een tweede woning in Spanje. En echt niet alleen voor uw financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw eigen Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw snel stijgende. En, door uw nieuwe eigendom renderend te verhuren (eventueel via onze organisatie) genereert u extra inkomsten!

Uw eigen vakantiehuis in Spanje als Spaarpot, dus van stenen naar saldo. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen bij de keuze en aankoop van jullie vakantiewoning in Spanje.

Faciliteiten
Airco
Balkon
Garageplek
In natuurpark
Keuken
Opslagruimte
Tuin/terras
Zeezicht
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

799.000

Villa in Moraira

ALICANTE

 
 

790.000

Villa in Calpe

Costa Blanca

 
 

750.000

Villa in Javea

Costa Blanca