UWCASA
 
 

147.000

Vakantiehuis in Algorfa

1411
 


Specificaties
Type
Appartement
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Woningoppervlakte
72 m2
Kaveloppervlakte
212 m2
Afstand centrum
1 km
Afstand golfbanen
0.1 km
Afstand strand
15 km
Afstand vliegveld
52 km
Omschrijving

Nu voor u verlaagd van € 215.000,- naar € 147.000,-!! 

Direct naast de Golfbaan vindt u dit nieuwe vakantiehuis in Algorfa van 71 m2 op een perceel van 214 m2. En tussen andere moderne woningen, alle uitgerust met airconditioning en alarm (voorbereid).

Dit vakantiehuis in Algorfa bestaat uit 2 slaap met 2 badkamers, en heeft een extra onderbouw van 95 m2. En de oplevering was in december 2020.

Met schitterende uitzichten aangezien deze uitkijken over de 2e hole van de golfbaan.

Buiten beschikt u als eerste eigenaar over gebruik van de volledig ingerichte tuinen, een zonneweide en mooi gemeenschappelijk zwembad.

BEZICHTIGING kunt u nu zelf regelen met een planvoorstel op onze site.

Uw eigen rentement

Ook u wilt nu investeren in een tweede woning? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En, door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Vast goed vastgoed voor u

Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste?

We zien uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om optimaal te begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als woningzoekende.

Faciliteiten
Airco
Alarm
Bij zwembad
Parkeerplaats privé
Tuin/terras

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

152.200

Appartement in Aguilas

Costa Calida

 
 

154.000

Appartement in Malaga

Costa Del Sol

 
 

125.000

Appartement in Denia

Costa Blanca