UWCASA
 
 

369.950

Penthouse in Torrevieja

777
 


Specificaties
Type
Penthouse
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
85 m2
Kaveloppervlakte
154 m2
Afstanden
Omschrijving

Vlakbij het beroemde strand El Cura op maar 150 loopmeters vindt u dit prachtige nieuwe Penthouse in TORREVIEJA van 74-154 m2 en prachtig zeezicht, in verschillende modellen.

U kunt nu nog kiezen uit nog maar enkele mogelijkheden: een 2- of 3-slaapkamer versie met een eigen dakterras. Deze pagina gaat over het model met 2 slaap met 2 badkamers, dat toegankelijk is via de lift of de interne trap. Dit appartement is verdeeld in een woon-, eet- en keukengedeelte van 28 m² met toegang tot het terras van 10 m².

Alsook een tweepersoons slaapkamer met aparte badkamer op de gang en een grote slaapkamer met badkamer en-suite. Beide badkamers hebben ook vloerverwarming.

Dit project bestaat uit 3 fases, waarvan fase 1 reeds volledig is uitverkocht.

De grondwerkzaamheden van Fase 2 zijn net gestart, en de oplevering zal zijn gedurende Maart 2023. We kunnen wel het showhuis van fase 1 bekijken, welke nagenoeg identiek is aan fase 2.

Voor uw auto is er een garageplek.

Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ook jullie kijkkeuze plannen we graag in zodra u ook kunt.

BEZICHTIGING kunt u nu al direct zelf regelen met uw planvoorstel op onze site.

Ook zeer goed verhuurbaar

Ook u wilt nu vast wel renderend “winvesteren” in een tweede woning in Spanje. En echt niet alleen voor uw financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw eigen Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw snel stijgende. En, door uw nieuwe eigendom renderend te verhuren (eventueel via onze organisatie) genereert u extra inkomsten! Dus, wanneer komt u gezellig met ons kennis maken met ons en onze uitgebreide mogelijkheden, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Oh ja, kent u toevallig iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons zeer uitgebreide en unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon? En als u bij ons koopt dan kunt ook u gebruik maken van onze Optimale verhuurservice!

Faciliteiten
Balkon
Bij zwembad
Dakterras
Keuken
Vloerverwarming

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

329.000

Penthouse in Playa del cura

Costa Blanca

 
 

363.000

Penthouse in Torrevieja

Costa Blanca

 
 

375.000

Penthouse in Torrevieja

Costa Blanca