UWCASA
 
 

685.000

Penthouse in Fuengirola

932
 


Specificaties
Type
Penthouse
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
81 m2
Kaveloppervlakte
211 m2
Afstand centrum
3 km
Afstand golfbanen
8 km
Afstand strand
0.25 km
Afstand vliegveld
20 km
Afstand ziekenhuis
5 km
Omschrijving

Dit nieuwe Penthouse in FUENGIRILA van 80-102 m2 vindt u binnen een exclusief project bestaat uit 38 luxe appartementen en penthouses, allemaal met 2 slaapkamers. Het complex ligt op 250 meter van het zandstrand en heeft buitengewone kwaliteiten zoals Italiaanse keukens, vloerverwarming in badkamers. Alsook grote gemeenschappelijke ruimtes met een infinity pool, een jacuzzi, een barbecue zone en een zorgvuldig aangelegde tuin.

Een geweldige kans voor u om te genieten van de rust en harmonie die de nabijheid van de zee u als eerste eigenaar hier biedt. En in een complex van huizen gebouwd met droomachtige kwaliteiten, in een veilige omgeving. Alsook omringd door alle diensten die dit resort biedt: spa, sportclub, binnen en buiten zwembaden, paddle-banen en diverse restaurants. Mogen we in de komende weken een kijkkeuze voor jullie inplannen?

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct helemaal zelf gaan regelen met een eigen planvoorstel op onze site.

Uw renderende investering

Ook u wilt nu vast wel renderend “winvesteren” in een tweede woning in Spanje. En echt niet alleen voor uw financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw eigen Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw snel stijgende. Wilt u hiervan mee genieten?

Uw eigen vakantiehuis onder de Spaanse zon

Uw eigen vakantiehuis in Spanje als Spaarpot, dus van stenen naar saldo. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker ook op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen bij de keuze en aankoop van jullie vakantiewoning in Spanje.

Faciliteiten
Airco
Balkon
Beveiligd
Bij strand
Bij zwembad
Garageplek
Infinitypool
Jacuzzi
Opslagruimte

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

739.000

Penthouse in Fuengirola

MALAGA

 
 

735.000

Penthouse in Benalmadena

Costa Del Sol

 
 

710.000

Penthouse in Torremolinos

MALAGA