UWCASA
 
 

441.000

Penthouse in Estepona

1289
 


Specificaties
Type
Appartement
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
98 m2
Kaveloppervlakte
164 m2
Afstand centrum
5 km
Afstand golfbanen
0.5 km
Afstand strand
1.5 km
Afstand vliegveld
70 km
Afstand ziekenhuis
2 km
Omschrijving

Dit penthouse in Estepona is onderdeel van de eerste 72 appartementen in dit fantastische nieuwe project zijn zojuist vrijgegeven! Ideaal gelegen in een unieke omgeving aan de New Golden Mile, en op maar 10 minuten van Puerto Banus.

Op maar een klein uurtje van de luchthaven van Malaga vindt u dit project dat bestaat bestaat uit 4 fasen, met in totaal 285 woningen. De prachtig ontworpen appartementen en penthouses zijn verkrijgbaar met 2, 3 en 4 slaapkamers. Er is een ondergrondse parkeerplaats en opslagruimte bij elke woning inbegrepen.

Deze residentie is ideaal gelegen en omgeven door tal van golfbanen en binnen handbereik van allerlei faciliteiten en diensten. De kwaliteit en grootte van de appartementen bieden u veel waarde voor uw geld.

Vraag ons nu nog meer informatie.

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct helemaal zelf gaan regelen met een eigen planvoorstel op onze site.

Ook u wilt nu “winvesteren” in een tweede woning? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor uw eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste?

We zien uit naar jullie keuzes en reacties met ons doel om optimaal te begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als woningzoekende.

Faciliteiten
Airco
Balkon
Bij zwembad
Parkeerplaats privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

489.000

Appartement in Estepona

Costa Del Sol

 
 

497.000

Bungalow in Estepona

Costa Del Sol

 
 

490.000

Appartement in Estepona

Costa Del Sol