UWCASA
 
 

2.850.000

Finca in Benissa

924
 


Specificaties
Type
Finca
Slaapkamers
5
Badkamers
4
Woningoppervlakte
621 m2
Kaveloppervlakte
8000 m2
Afstanden
Omschrijving

WORDT DIT UW DROOM? Deze uitzonderlijke Finca in BENISSA is als uit een sprookje, en de zomerdroom van oude meesterschilderijen. Door de grootsheid en idyllische beelden, met eindeloze charme en fascinerend betreffende deze villa van 621 m2 op een landgoed van 8.000 m2!

U beschikt als volgende eigenaar over de volgende echte werkelijkheden:

Alleen al de buitenruimtes, ingericht zoals de natuur het bedoeld heeft, met glorieuze, eeuwenoude bomen en paradijselijke, rustieke terrassen, vormen een Tuin van Eden met een verfrissend bescheiden zwembad en een dromerig uitzicht op zee.

Een belevenis op zich zijn de overdekte terrassen, die tot de belangrijkste leefruimtes van Spanje behoren, en hier hun volledige diversiteit en mediterrane levensvreugde onthullen. Zoals uit een andere eeuw, waarin imposante muren, handgesneden vloerbedekking, open haarden en opvallend houtwerk stonden voor veiligheid en comfort en smaakvolle individuele stukken of bijzondere details in huis en woning nog niet als onbetaalbare luxe werden beschouwd, werd dit Spaanse landhuis gem wordt gepresenteerd met een prentenboekflair.

Een bijna historische weelde in de inrichting en het meubilair verlenen de idyllisch extravagante kamers een extra uitstraling en sfeer, terwijl open, split-level woonruimtes ruimte en tijdloze klasse uitstralen.

Eigentijds comfort, zoals centrale verwarming, spots en een Amerikaanse barbecue vullen de magische idylle met succes aan, waar ook een mystieke grot, een charmant gastenverblijf en een putting range voor golfliefhebbers deel van uitmaken.

Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten in de prachtige tuinen met terrassen en het ruime privé zwembad.

Deze woning verenigt alles; glorieuze natuur, fascinerende cultuur, originele architectuur, blijvende waarden en de droom van je leven.

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct helemaal zelf gaan regelen met een eigen planvoorstel op onze site.

Faciliteiten
BBQ
Gastenverbijf
Golfputting
Landgoed 8.000 m2
Open haarden
Terrassen
Zeezicht
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

885.000

Finca in Jávea

Costa Blanca

 
 

1.050.000

Finca in Pedreguer

Costa Blanca

 
 

1.050.000

Finca in Pedreguer

Costa Blanca